Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo za ovo mi se ne svidja ovaj haski sud. dozvoljavaju masovnim ubicama da odugovlace proces sa glupostima. cuj njima treba dokaz da su ubijani ljudi strijeljanjem a ne u borbi. sigurno su one nedavno pronadjene bebe bili u borbi. sudi im se 10 godina za zlocin od kojeg bi dobili dozivotnu samo za jednu tacku optuznice. i naravno umru im tamo(da ne kazem krepaju) da ih nikada i ne osude.
ko je sta radio,srbi ukopavali i otkopavali...
Nek mi neko opise pravno termin genocida od ovih koji ga u svakoj drugoj rijeci spominju
Mеђународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религијских група. (sr.wikipedia.org)
A najteze je dokazati tzv mentalni element ili ti namjeru,a nikad se nije definisalo koji je to broj zrtava koji bi bio dovoljan za karakter genocida,jedni kazu 20.000,jedni 600.000,jedni milion....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa koji su to kreteni, i ptice na grani znaju ko je cinio genocid.... zasto je potrebno godinu dana da se izrece kazna?
Cekaju da umre......sve je to politika.....
zasto sto je to pravo a ne serijat...