Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sanjaj, sanjaj, ako su ti lijepi ti snovi, mozemo mi tebe poslati i vjecno da sanjas
Koja industrija, oni to nisu nikad ni imali. Je li izvoze ista, koja firma? Bila je birac kod Zvornika, ali je propala? Da nema pdv-a i 30% sto se prelijeva iz federacije oni bi davno propali. Jasno je da je ta tvorevina ekonomski neodrziva.
Nezaposlenost u RS: 30 posto Nezaposlenost u pederaciji: 45 posto Prosjecna plata u RS veca nego u pederaciji Trgovinski defiicit RS u razmjeni sa inostranstvom manji nego pederacije A kad se sjetim da su svi pokazatelji bili na strani pederacije dok Mile Dodik nije dosao na vlast. Ne cudi me sto ga bosnje mrze jer su sada najnerazvijena evropska drzava.
Svi če oni biti naši robovi i za nas če raditi a zaposlenost če biti 100% historija se vrača vlasine
Samo vijesti o privredi RS,a gdje je izvjestaj o Federaciji,odnosno nasoj susjednoj drzavi.Koliko ste propali vi i nesmijete da prikazete izvjestaj.
Kako kaže tzv predsednik manjeg BH entiteta: Dolaskom ove vlasti došlo je do jedne privredne RENESANSE i masovnog ulaganja stranog kapitala.. Stariji čovek a tako neumoljivo laže !?!?