Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, ekonomija nam propada i to je pozitvno. Amerika i Kina se stalno svadjaju oko carina koje Amerika zeli uvesti da Kineski proizvodi ne bi unistili domacu ekonomiju. Ovo je fakat toliko pozitivno da mi dodje da se objesim. Ali eto ako i vi volite da vam drzava propada dok nijedna firma ( pogotovo u prehrambenoj industriji ) ne ostane onda izvolite i slavite sto su korporacije nasim politicarima vjerovatno kovcezima punim love uspjeli da nagovore na self destruction. Posto ce vlada imati smanjene prihode nakon ovog poteza morat ce negdje drugo da dignu porez. Ja mogu vec da pogodim kome, a sigurno nece svojim dobrostojecim kolegama. Sretna nova i slavimo dok uskoro ne propadnemo.
VECI POREZI, VISE DOMACE PROIZVODNJE:
Jeste vi normalni? Kakav je ovo pozitivac dana? Pa koja se to drzava razvila zastitom uvoza?
Oni odavno voze auta pod eko-standardima, tako da ime ne zagaDZuju bas mnogo ;-)
Evropa hoce da se otarasi svojih starudija,a vi samo ispijaj te kafe,a oni ce sebi proizvoditi auta koja nece vise zagadzivati okolinu i vozati se u njima...
EU nam dodje 92-ge na bijelome konju (transporteru) i donese rajske(feudalne) zakone, a mi se glozimo oko kostiju i nadamo necemu. Veliki objekt ca 240km se priblizava Zemlji, dolazi u decembru 2012 !
Sada ću valahi moći kahvenisati i prije i poslije svakog namaza, šućur Allahu.
Nemojte sad samo počet sa onim nebuloznim komentarima o uvozu nekih mercedesa iz 70-ih, prvo se rapitajte o zakonu i sta se moze uvest, pa onda pisite !! Živjela ti nama Bosno i Hercegovina i sretna ti nova godina da bude uspjesnija od predhodnih a i svima vama koji budete ovo citali !!! POZZZZ !!!