Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu SDA o postenju.
poceli pred izbore prosipati suplju pricu 🤣🤣🤣🤣
Preizborna kampanja "zelenih" svela se na kojekakvo traženje izmisljenih gresaka. Po cijele dane sjede i kukaju i po Steti i Denisu. A Steta za godinu dana u Sarajevu uradio sto oni nece za 30! Balavci obicni! a Denis je primjer osobe koja odgovorno obavlja svoje poslanicke poslove. A u BiH je takvih malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaahahaha ma mrs ba... Vi iz vlasti krivite one iz opozicije za vase neuspjehe 30 godina mrdnuli nismo.
Ovaj ga Mandra zqbija u paksu onoj kujici Mirasdu Zaimovicu , ne vadi mu ga redovno😂😂😂
Nikad se nije prije oglasio
Hahahaha Sda vi ste racku isto I kao snsd I hdz. Koga vi farbate lopovi...
Red bi bio da se ovdje poredaju i greske koje je napravila tvoja SDA. Samo bi to postala podugacka lista grijeha koje ste napravili u ovih 30 godina vlasti. Mnogima ste zivot posadili naglavacke i debelo zagorcali svakodnevnicu. Kako vas nije stid i zasto se posteno ne povucete i greske ne priznate.
Pola Kaknja radi u EU zahvaljući Mandri
Genijalno. Napravi grešku, okrivi drugoga. Baš se vidi napredak sa SDA na vlasti nema šta. Hajmo se nadati da ćemo ovaj put biti dovoljno pametni kao narod da progledamo kroz ove šuplje priče i napravimo prave promjene.
SDA + SDP + HDZ = Njemačka
Koja varalica. Opozicija nije imala ni moći da napravi katastrofalne greške.
Prvo vi iz SDA popravite greske vaseg vrhunskog celnika Bakira i njegove merlinke Sabije .Kad objavite u javnost sve greske ,mozda da dobijete koji glasic na izborima ovako ste izvikana propala partija Jer svaki mladi talentovana osoba sa strucnom spremom vas kune sto ste ih prisilili da napuste BiH sa vasim katstrofalnim greskama .Bolje vam je da sutite i kao partija odete u politicki zaborav.
Kad u novembru AKO BOG DA krenu popravljati vase greske to ce potrajati, ali samo nek vas vise nema
Džaba škevćeš za male pare, gotovi ste 02.10. napokon Božija volja. Ovaj jadni narod je više zaslužio bolje.
Neko ce mu mozda i povjerovati!
Nikako ne mogu da upalim, jesu li ono Titine (lijeve) politike ili su to Paveliceve, Nediceve ili Handzar divizija ( desne) politike odrzale zasjedanje 25. 11. 1943. Mislim da su zasjedanje odrzale lijeve politike, a da su Deyton odrzale desne politike, odnosno, podjelu BiH
Ovaj covjek nije progovorio 4 godine u Parlamentu, postenije bi bilo da i sad suti, nego bajke da prica...
Znam samo ako se ne rijesimo sada u oktobru ovih lopova, nacionalista, ili ti zastitnika svojih naroda, da ce se citava Bosna i Hercegovina iseliti, jer Srbi nece da ih Dodik, a Hrvati nece da ih Covic, a Bosnjaci nece da ih Bakir i Sebija jebu u zdrav mozak i pricaju na TV-u kako nam je divno i bajno, valjda nam godi kad nas prave budalama