Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO JE OVAJ MOLJAC IZ NAFTALINA???
Tuziti vnago.. Sastaviti kakvu kolektivnu tuzbu za krsenje egzistencijalnih i ljudskih prava, pa da im nikad vise ne padne na pamet da pomisle na diktaturu. btw. Gdje je Fadil, poznatiji kao posaljite ljude na neplaceno odsustvo?
i jel ko vidio Solaka partijanera i onu sto se reklamama bori za zdravlje svakog gradjanina, a u stvarnosto svoju bolnicu izoluje, a ostu bolnicu pretvori u korona bolnicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta je ovo svaki dan neko drugi daje izjavu. Strah me da mene ne zovnu sutra.
Ukazao se.
Mandic, ministar koji se u dva mjeseca pojavio 3-4 puta u javnosti. Treba svaki dan da daje izjave. Ovaj lik je potpuno nekompetwntan za ovaj posao. On je vec godinama po bolovanjima. Odstupi ako ne mozes radiri.
Ja i ukućani imali temperaturu 3 dana bol u glavi grlu znojenje nenormalno bol u mišićima sve zvali niko nas nije testirao mi smo se sami stavili u iolaciju pa da li smo sad bili pozitivni ili ne pitao bih ovog gospodina sto će proširiti testiranje a ne testiraju ni koga trebaju.ili da se naručim kod vidoviti Djemile da mi kaže .ps imao indirektni kontakt
https://raport.ba/ruzica-jukic-odluke-o-zabrani-kretanja-stanovnistva-su-nezakonite/
#treba
Gdje su oni moljci sto kazu u fbih se manje testira nego rs, eto u fbih vise od 11 hiljada testiranih a u rs nesto vise od 8 hiljada
Sve optužbe su utemeljene i blage kakve bi trebale biti. Stab vam je ne kompetentan; Cerkez izjavljuje da nećemo moći iftariti skupa sti direktno pokazuje cilj kvazi mjera; uništili ste ekonomiju; hvalite se da ste uradili dobar posao samo zato sto Vam se je posrećilo a ne zato sto ste nešto uradili...u suštini društvo autokrata, samozaljubljenika i ljudi bolesnih sujeta...
Cuj "treba prosiriti", a on ministar. To isto kao da platis moleru da ti dodje kuci i kaze "treba ovo okreciti".
Uzivo javljanje ministra iz zagrobnog votazi.. hahah .. Kralju tako je .. 😁👀
SVI BUDALE STO STAJU PRED KAMERE IZ KARANTINA NA BJELAVAMA SAMO VI PAMETNI!! TREBA VAM J...T MATER SVIMA
Koji zakonski osnov????
Predsjednica Visokog tužilačkog vijeća Ružica Jukić danas izjavila da su mjere zabrane kretanja za osobe starije od 65 i mladje od 18 godina sulude i nezakonite!!! E da sad čujem one ljubitelje i obožavatelje neutemeljenih i nezakonitih zabrana i oduzimanja prava i sloboda gradjanima!
@heraklitxy Je li doticna gospodja sta rekla o dezerterima po kojem zakonu bi njih trebalo tretirati.
Treba ih razumjeti posebno ove iz Minhenske brigade. Tesko pretesko je izdrzati 14 dana, ali samo za one koji nisu bili u karantinu skoro 4 pune godine, koji nisu imali sta jest, koji su svake sekunde mogli biti ubijeni. Vratite ih sve u Minhen.
@Dr.mr. ... Baš zato što sam četiri godine branio slobodu u rovovima oko Sarajeva, ne dam ovim današnjim malim diktatorima i ratnim dezerterima da mi ukradu slobode i prava. Ne dam ratnim dezerterima Čampari, Sebiji, Mesihoviću i Čerkezu da me porobe u ime odbrane od virusa. Nijednog trenutka nisu obrazložili policijski sat i zabrane izlaska mlađim od 18 i starijim od 65 godina!
"treba proširiti obim testiranja po kantonima, ali da o tom ipak treba odlučivati struka" Marvo jedna pogana!!!
Najvise prosiriti na Sarajevo nas domaci Wuhan, pomozite vuhandžijama da se izbore s ovom radioaktivnom krizom, odmah!