Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu navikli da rade po PS, pa im smeta dobar covjek :) Crkose jadni :)
ovaj mandic da ima imalo morala podnio bi ostavku.
Panjina Kula bez Asfalata i vode .sve druge ulice izrupane. Teku potoci vode asfaltom od puknitih cjevi..Opstina Centar Kaos.dok se oni rasparavljaju oko nebitni stvari.Samo ne oko onog sto je sa gradjane korist.Nikad gora vlast.
Poštovani načelniče, dobro radite svoj posao, zato smetate nacionalistima, nebitno iz kojeg tora se javljaju. Svi su oni iste vjere. Samo naprijed i neka Vas ne pokolebaju fašisti
Nema veceg fasiste od neradnika mandica, alkoholicara
Trojka je od Grada napravila Kasabu
u ovoj Trojci sve neki neradnici i dijabole
Najjaci su ovi fgrovci sa podrskom mandicu To je najveca uhljebljena bagra i bez ikakvog dodira u realnom zivotu
Srđan u trojanerskom Sarajevu, Murat u Banjaluci. Koja idila kako preoteše vlast. Jedino je mali problem veliki minusi u elektroprivredi, rudnicima, telecomu, velika zaduženja kod MMFa, ali yebaji ga. Ugrijalo je sunce.
Ovaj Srdjan je jedina svijetla tačka u Centru. Neda bagri da ruše i grade i logično smeta im
Hahahahahaha panjina kula raskopana dvije godine Sta je uradio 3 godine mandata, osim sto je zavrsio ajnadziceve projekte
Uvijek je to bio gadan grad. Prljav, pokvaren. Sve sami licemjeri, lopovi, peksijaneri, ološ. I svi sa dijagnozom. Odron bio i ostao.
Glupi bosnjacici jedini biraju srbe za nacelnika i to nasred sarajeva
Ajnadžić je za ovog uhljupa i neradnika bio tito,na sve se strane u centru radilo,jest da je uzimao procenat,to svi znamo al ovaj nit radi a procenat uzima,lopov najveci ikada na celu opstine centar!!!
Dokle smo se moralno srozali da nam je OK sto neko uzima procenat a kao opravdanje imamo da je nesto radjeno. Drugo, ovaj covjek radi ali vjerovatno ne pravi velike, faraonske, projekte, vec radi stvari koje su manje vidljive ali bitne za kvalitet zivota.
Letio bi ti srle da nisi srđan, ali ovdje su neljudi iskompleksirani
ne zna se gdje je gore u vijecu,u centru ili novom sarajevu
Ko voli da radi izgleda ko pokisla patka
Njega stiti ime i nacionalnost, inace bi ga i fgr rascerupao kao manjin juneci burek
Panjina Kula bez Asfalata i vode .sve druge ulice izrupane. Teku potoci vode asfaltom od puknitih cjevi..Opstina Centar Kaos.dok se oni rasparavljaju oko nebitni stvari.Samo ne oko onog sto je sa gradjane korist.Nikad gora vlast.
Da se ne zove Srdjan, letio bi zbog nerada i svega davnih dana.
Seljačka žgadija je zajahala grad. Ova rasprava na relaciji Mandić - Đozo najviše podsjeća na birvaktile momenat kad je Marko Vešović bio u nekom parlamentu i ispričao neku priču o Nasrudin hodži, a onda ga ispsovao Irfan Ajanović. Jednostavno, puno je više pozicija nego što Bošnjaci imaju inteligentnih političara. Sramota, teška.