Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po komentarima bi se dalo zakljuciti da su citatelji klixa nezadovoljni sto ce kanton sarajevo pokriti razliku poskupljenja u ime njih. tacno insistiraju da sami placaju poskupljenje. zvuci ezdeaicno!
Narod jadan i glup. Uzmu pare iz budzeta namjenjene za jedno i uplate u drugo. I narod misli dzabe je
nikad više SDA ! NIKADA !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDA HDZ kaznjava gradjane kantona SARAJEVO. 90 miliona dobili do RUSA i umjesto da tim parama plate dug oni ih potrosili na plate uhljeba ! Kaznit ce vas gradjani na sledecim izborima opstinskim!! SDA ima politicare sami za gradnju mahala a ne za gradnju drzave.
prvo ste slagali da ce pasti cjena plina a sada lazete da nece skupljati
Ali zato kad nas poderu od nove godine.
ja bih se slozio,da nece biti poskupljenja grijanja,dok je ljeta😂😂😂😂
Bravo SRDJANE.Tako se brine za narod i gradjane KS. SDA nacelnici sute kao da se poskupljenje desava u SVEMIRU. Navikli samo da fakture za nerad naplacuju od naroda.
ETO NARODE SIGURNO VAM OVO LJETO NECE POSKUPITI GRIJANJE ALI SLEDECU ZIMU OBAVEZNO. TO JE NOVA VLAST KS KOJA SE BRINE O GRAĐANIMA.
@sekretarica O čemu pričate, pa već su dostavljeni novi uvećani računi SaGasa za mjesec maj, ko je ovdje lud ?!?!
Svaka čast Srđane. Nisam ni sumnjao da ćeš biti pošten i ljudima kakav jesi. A za one SDA pudlice koji laju ko pekinezeri mala informacija- Srđan Mandić ima vise aktivnog ratnog staža u ARBiH nego cijeli klub poslanika SDA. Cijelu Treskavicu, Nisice i većinu ratišta i to po prvim linijama na kojem su bile jedinice iz Sarajeva momak je odgulio. Bas me interesuje ima li kakva SDA pudlica da nešto kaže na ovu ljudinu.
ovo je dobar potez, pomalo populistički, ali dobar, samo to nije rješenje problema.
Skaka , Gradonacelnik Sarajeva, SDA, Novi Grad Efendic SDA, Ilidze Memic SDA, Novo Sarajevo SDA, Centar SDA, Vogosca SDA, Hadzici SDA, Trnovo SDA, Ilijas SDA. Cjelo Sarajevo je SDA , Sebija klinicki Centar SDA i ovaj kaze nikad vise SDA  😂😂
metastaza!!!
A ko ce i od cega ce da se naplati to? Uzece se pare i budzeta i zaduziti narod da vraca sa kamatama, a narodu naivnom dijeli fine price i zamazivanje ociju
S obzirom da Toplane kažu da cijena plina utiče sa oko 60% na cijenu grijanja. Zanima me koliko će biti povećanje cijene grijanja??
Zato će ga poskupiti u januaru, kad najviše treba.
Ovo je dobra vijest, tim prije što se na vrijeme počelo sa rješavanjem problema, a ne čeka se mjesec prije grijne sezone. Ima dovoljno vremena da se sve isplanira, a mislim da bi možda neko malo poskupljenje, od 2-3 %, čak i građani mogli podnijeti.
Bas je Vlada FBiH, citak jedna stranka odlucila da kazni KS gradjane,zbog toga jer su oni u opoziciji