Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe ... ništa više nije pitanje ... jasno je kao dan da je demokratska bagra upropastila i pokrala sve ono što su "zločesti" komunisti gradili i stvarali četiri i po decenije
GAvranakapetanoviće pod hitno uhapsiti da vrate onih 110 miliona duga UCS, koje su transferirali u P.O. Box DUBAI ! RAdeljaša ne hapsiti jer opet neće otič na služenje kazne ko ni zadnji put ! A tada nije bilo NI PLAĆANJA da se ne ide u zatvor, što sad svi koriste. I TO PLATE UKRADENIM NOVCEM !
uhapsiti i Aganovica i Mesihovica jer su i oni krali a onda i Sebiju dok nije pocela da krade..
ma sta ugrozeno pokradeno gavran izvukao par milioncica radeljas milioncic pa nije to privatna svojina dodzi zagrabi
novi odsjek na kliničkom centru Šerijatrija :-D :-D
UMOKRIO SAM SE OD SMIJEHA. Upozoriti javnost da prije čitanja stavi pelene koje nabavlja HAFIZ HADŽIJA dr GAvrankapšetanović :))
Mislite na Izmetbegovic sistem aka zdravstveni sistem
Ni slova o "vrućoj temi" spajanja bolnica.