Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mu zelju dat u ruke i sljedece godine europa liga
zna da ce par koverti rjesit sve.
Nikad . Ali nisi siguran u blizini uzp-ovaca . Onaj sto slavi 9 januar ce te isporuciti preko noci. DOĐI U SARAJEVO I UZIVAJ.
Mamara vjeruje u mafijasku drzavu :)
SAMO JELAVIĆA U BIH I TEK ČE MO RAZMATRATI JER JE JELAVIĆ OJADIO I BIH A I HRVATSKI NAROD
hoce HR da ga sto prije dovede i da mu nakaleme nedjela ... i da ga kroz procese uniste... ali lik je .eben skroz, ima lovu a namazan ...
Mamic je majstor svog zanata, pusite purgeri.
Tako je to u pederaciji. Nema zakona, države, prava, ništa.
@Bhjecazzoooooo Obzirom da je lik upravo na ročištu pred Sudom Bosne i Hercegovine očito ima toga svega. Možda živiš u nekom paralelnom univerzumu?
Stara mantra , čvrsta ko beton , i još uvjek važeća na ovim prostorima ( ali i šire) ; dakle , kada se ide pred sud , onda je selamet , ..i daju se izjave tipa neka pravosuđe i institucije rade svoj posao... A , kada se donese sudska odluka-presuda , eeee onda zavisi kakva je , ...i onda je neko zadovoljan , a neko nezadovoljan , iliti ogorčen ..A, onda idu političke kvalifikacije , i onda ...i bla bla ....bla..!!! I sigurno će tako biti i u ovom slučaju.
"Locirati, identificirati i transferurati torcidi u split"!
Sud BiH radi bez utjecaja politike,ahahahah,tako zbori lopov
Kad se dobro izvrši podkivanje,ne uzubillah
Priča se po indexu da je u Hrvatskoj pomama za BiH državljanstvo
@ZingiriPingiri tobe ya rabi
Čuva njega Čovićevo i Dodikovo sudstvo. Nisu ga za džaba dovodili i natjerali da se ljubi sa Vučićem.
nego kojim si putem uso u BiH, da im posaljemo kojeg migranta