Naša zemlja
0
Malo misto i velike ribe
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Sarajlicama kriv što su patološki ljenjivci koji samo znaju ispijat kafice i živjeti od izdavanja stanova i soba studentima, bez da se prihvate vrijednog i poštenog posla. Takav parazitski način života neminovno dovodi do odumiranja moždanih ćelija, a time i intelektualnih sposobnosti. Sarajlice tako iz generacije u generaciju \"evoluiraju\" u retarde, a vrijedni, sposobni i pametni provincijalci poput ovog Šepića (ili onog Mašića u SDP-u) vedre i oblače u njihovom Sarajevu. Sarajlicama onda samo preostaje da liječe svoje frustracije i komplekse iživljavanjima i izljevima mržnje u anonimnim komentarima na internetu.
@Miki U starom dobrom Sarajevu on bi opet bio to sto jeste. Miki, razlika je veilka samuncicu moj izmedju onih ratnih profitera koji su se obogatili i stekli imanje, i izmedju ovog profila, koji je kao student dosao ovdje u Sarajevu i vas pometao na vasem terenu. Pa sada ga zovu gospodine Sepicu, a tebe mozda ono mali de nam donesi po jednu pivu i sebi uzmi zvaku!!!. Eeeeeee moja Sarajlija u starom dobrom Sarajevu!!!
Dobro ti li ga i ti sereš,da izvineš...
Covjek u sukobu interesa i dalje u politici, a ovakav nacin pisanja... Nadam se da ce se vratiti i procitati napisao i djelovati u skladu s istim... Mozda je text iz duze...ali bi preporucila da ga sam opet procita... Mogao bi sam sebe iznenaditi. U jednoj obrazovnoj emisiji ide kratki intervju s gospodinom... I pita ga novinarka o Agenciji za obrazovanje, akreditaciju, itd... i tad nije znao nista o tome reci... a iz novina se tad moglo procitati sta se desava... A naravno nepotrebno je reci da je upravo Ministarstvo civilnih poslova vodece po tom pitanju... I da, gospodin je intervjuiran kao zamjenik Ministra.
Ne trebamo Šuplju priču trebamo djela
KOJI JE OVO PAPAK, AL I DANAS SVAKO MOŽE BITI POLITIČAR.
Senad Šepić= iz malog mista veliko ništa!
Broj glasova ne mora nista znaciti, dokaz je SLOBODAN MILOSEVIC, ADOLF HITLER, CECA RAZNATOVIC, MILORAD DODIK :D
kako vas nije sramota od ovakvih ljigavaca (aljina izdajnička mladež) pravit medijske zvijezde fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjj
E baš je u ovoj državi broj glasova mjerilo ljudskosti i vrijednosti, jadi moji!
Apsolutno se slažem da je potrebno dati prostora kvalitetu te omogućiti kvalitetnom kadru da dobije prostor za djelovanje...ali isti ovaj Šepić je studirao historiju punih 9 godina tako da priča o njegovim \"nadnaravnim\" sposobnostima može proći samo u zemlji poput ove i u društvu sa poremećenim sistemom vrednovanja kao što dotični \"bloger\" reče.
Allah,Allah kako urednik briše komentare koji su protiv ovog Šepića! :)))
DRAGI FARUCHE, KAD VEC NE DAS NA OVOG SVOG NOVOG NACIONAL-SOCIJALISTU I BRISES KOMENTARE, OBRISI I NJEGOVE JER SU REAKCIJA NA PRETHODNE KOJE SI IZBRISAO.
Koje sad ovaj ? != !
Gledo Šepa malo misto na HRT-u u svom radnom kraju Cazinu... Pa jašta, ta neće na BHT-u ili FTV-u kad tamo mogu gledat samo rvatske kanale... Sramota...
opet ovaj mufljuz iz Kladuše
VIdiš ti kako SDA kadar planira gradit i branit državu... Gledajuću velo misto.......