Narodna skupština RS-a
0
Malo Bošnjaka u obrazovnom sistemu u RS-u
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Segregacija, rasizam, diktarura, fasizam, nacizam, geto! to je genocid tvorevina!!!! Bosnjaci obrazuj te se, doc do diploma i kulture!!! BiH4EVER!
opametili se srbi iz srpske bosne,nema vise klanja ko ovaca,hteli ste da koljete ko u prethodnim vekovima...naucili i mi nesto od hitlera,:)))
Nije Hitler bio budala, znao je on koga treba istrijebit (židovi, srbi, cigani) i nema gore sorte!
Pa sta su to vasi srbski koljaci,zar oni nisu teroristi koji su poklali toliki narod,SAMO VIDITE TERORISTE MEDJU MUSLIMANIMA;A GDJE SU TO VASI TERORISTI I KOLJACI;KOD VAS JE DEMOKRATIJA I DEMOKRATSKI VODITI RATOVE ISTJERAVATI NARODE SA SVOGA ITD
mislim da je trebalo napisati koji fax je završila djevojka, jer i mi imamo kadidata sa tolikim brojem konkursa za mnoge fakultete. isto tako nedavno na vijestima bio slučaj momka iz okoline tuzle koji je bio na 30ak konkursa i odbijan je jer je srbin, otvoreno mu rečeo, tražio posao u školi ali smatrali su ga neprimjerenim da uči djecu muslimane Sapienti sat!
sta fali demokratiji u srpskoj republici,mozda je bolji serijat:) i isterivanje deda mraza,i bozic bate:)
\"dobro dosli u demokratsku RS\"
zamisli za katedrom uvijena ko da je u saudiji,a na zidu visi Sveti Sava,i grb sa orlovima....ide li to?
zar je cudno sto se to pitam,,prodjem vasim portalima,sve odise azijom,divite se teroristima,a jos mi koji vas znamo,...da li stvarno o sebi mislite da vas drugacije gledamo nego kao populaciju naklonjenu terorizmu,...gornja maoca,abu hamza,nepostovanje srpske republike,srpske istoriju u b i h. a imamo mi nasih dovoljno obrazovanih ljudi.
Postovani gospon upitnik. Normalnom covjeku budalaste konstrukcije uvijek smetaju pa tako i ova tvoja. Hajde, budi posten prema sebi i dobro izanaliziraj svoju recenicu i budes li iskren vidjeces koliko je besmislena, ruzna i neljudska.
a koji bi srbin dao dete kod potencijalnog teroriste