Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ali zato kad god dodjes da igras fucu na umjetnoj travi ne mozes jer zeljo trenira. Koji kurc ste pravili? Da zeljo trenira. Trebali ste onda zelji napravit teren i zdrao.
Plati pa igraj momak.
jeste napravili uvalili se milju marka za djecu sta treba da se ibretimo
Politički potez number one. Masa zadovoljna, pa će opet da bira kako treba. To ovce, naprijed.
Hajde SDP, da čujemo šta je sad Efendić zeznuo? Nevalja što vozić nije sav u crvenoj boji? Lopovi jedni!!! Bravo Efendiću, INSTITUCIJO!!!
Jajd i ako klepi od projekta. Drugi nisu ni imali projekte al su klepali sebi u dzep. I frajer je na mjestu i jedan od malobrojnih koji se neslaze sa politikom sda iako je njihov.
lijepo je i nadam se da je sve postavljeno kako treba da nebi bilotragedija
Dobili smo vozić za djecu i malo bolji tobogan i odmah 30 novinara da to prenesu javnosti...
efendić prekuco
na slici br.6, čovjek bez kravate je stari i budući načelnik- gospodin čovjek, ljudina, sposoban....👏👏👏