Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
nista gluplje nisam ni cuo ni vidio pogotovo u zemlji sa 40% nezaposlenih. Tih 60,000 ocito nisu mogli biti iskoristeni na bolji nacin nego mami i babi za cigare. Pa onaj bik u prvom redu sa duplim stomakom ce hjih napravit jos desetero. Nista drugo i neradi nego se prce vazdan. Nek drzava hrani.
Jako sam sretna sto to cujem! U vecini zemalja ne dobijes nista, a u nekim cak moras da platis. Bravo, bravo!
Dobro, ne moras odmah da se svadjas, niko nije uzeo USA za primjer. Bio bi red da plate jer su ipak bogata zemlja. U BiH nezaposlenost je oko 40% i ne moze se poredit sa USA.
na rjesenje su cekali jedno min.3,j.a isplatu ce dobit do kraja godine ... kako to inace biva sa opstinskom isplatom ...
Kakvo rjesenje. Nije ovo nesto sto su duzni dobiti.... ili ti pak mislis da je opcina duzna hranit tudju djecu
ovo je jednokratna pomoc, za koju se roditelji moraju prijaviti, isto kao i za dj.doplatak, naknadu za porodilje itd. nakon prijave roditelji dobiju rjesenje dali imaju pravo na odredjeni naknadu tako u ovom slucaju na jednokratnu .... uglavom dugotrajan proces djeca i prohodaju dok dobiju te pare ... ili ti mislis da nacelnik ceka pred porodilistem pa sakuplja roditelje koji su dobili trece djete :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAPOKON NEŠTO POZITIVNO! SRETNO DJECI I NJIHOVIM RODITELJIMA!
semir je rijedak primjer kulturnog politicara