Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na ideji, djeciji glas se najjace cuje. Al je moglo i na drugi nacin prikazati cvijet Srebrenice, a ne da ovaj djecak u sredini simbolizuje tabut.
@Snowgirl Isto sam pomislila. Da je moje dijete u pitanju ne bi predstavljalo tabut. Trebali su improvizovat.
Bravo! ❤️
Da se poslije drugog svjetskog rata pricalo o genocidu nad Bosnjacima istocne Bosne, o krvavim mostovima na Drini, o 100 000 civilnih zrtava ,koje su ubili cetnici, ne bi se genocid ponovio.Kultura sjecanja treba poceti od djetinjstva,jer istina oslobadja i pomaze da shvatis realnost.
Djeca su vojska najjaca!
Predivni su.Duse drage.Treba ih uciti sta su zlotvori srpski uradili.Da ne bi sutra i njih tako klali.
Aj ne serite
Koje preseravanje, al hajd...
@GCMx64 sram te bilo idiote
@GCMx64 Tata ti je idiot. Bezobrazno je djecu koristiti u ovakve svrhe !
Novinaru, jel te makar malo sramota što ne znaš kako izgleda Cvijet Srebrenice?Mogao si makar djecu prebrojati.
@PradBitt Napisano je pravilno, u clanku pise da je dvanaestero djece napravilo cvijet, jer i jeste, ima 12 djece na slici (11 u bijelim majicama i jedno u zelenoj). Cvijet Srebrenice ima 11 latica i zato je toliko bijelih majica, al novinar racuna i ovo dijete u zelenoj majici.
@PradBitt malo sam danas nervozan-izvinjenje novinaru
Cvijet Srebrenice treba na zastavu staviti!
Gnusno sta rade jadnoj djeci, strasno.