Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Zijo vlasino nkada si presao na Islam?
SAMO S V E C A N O DA SE POKKAKIM NA 20-i SOTONSKI SERBSKI PRAZNIK BARBARIJE NE-HRISCANSTVA, SERBSKOG PRIMITIZMA, SERBSKOG VAMPIRIZMA PROFESIONALNIH SILLEDZIJA, UBBICA I SERBO-BARBARA PATOLOSKIH KOLEKTIVNIH ZVJERI...!!! SERREM VAM SE NA SVE SIMBOLE I SVE STO PREDSTAVLJA SERBSTVO I GENOCIDNU TVOREVINU...!!!
Jadan je organ kome je ova maliciozna budaletina predsjednik.
Srbi su htjeli svoj entitet najviše zbog straha od preglasavanja i političkih odluka koje kao nisu od interesa srpskog naroda. I tako dođosmo do entiteta ili dijela Bosne koji uopšte ne uvažava interese drugih naroda nego samo svoje. Kakvo licemjerje.
Neka,neka! KOSOVO REPUBLIKA!!! To je sve sto mogu reci!!! Kosovo republika!!!
Treba se odvojiti od svrba i rvata
Samo ukinuti entitetsko glasanje jer sprijecava napredak BiH.
Samo vetovati treba....
Pisas li se i na svoju licnu kartu i pasos kad prelazis granicu?