Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"kako je istakao Konaković, bez ikakavih političkih pritisaka odabrala je nove članove" Nije možda bilo političkih pritisaka,ali jeočito bilo ličnih interesa,rodbinskih veza, ....itd...(Pola odbora je porijeklom iz Rogatice,a druga polovina iz košarkaškog saveza).. "Loptaš",ocjenjuje stručnjake pravne i kriminalističke struke......... »Vela havle vela kubete…«
SDA bi sve uradila samo da zadrzi status quo u ovoj drzavi, koji im odgovara jer mogu varati ovaj napaceni narod!
Sta ovo Konakovic maze gradjanima oci da i on nesto radi?? Eee samo iz supljeg u prazno ko i obicno...
Gledaj ti sastava komisije, odmah znaš da to ne može biti ništa kako valja da ga hebeš
I tako rece da nije bilo politickog pritiska, poznati presator iz SDA, a usput predsjedavajuci doticne Komisije...
SDA bi zakocio americku vladu i pokrao je,besciljno je nadati se bilo cemu dok su oni u vodecim foteljama.
joj ovaj Konaković je glavni cirkusant cirkusa zvanog Skupština KS
Dok SDA i njihovi sateliti vladaju kantonom i imaju vecinu, nista se nece postici... njima nije u cilju nikakav napredak nego samo da sebe obezbjede.