Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slatkisi mali, kako su medeni! iskreno se nadam da ce i oni i njihovi roditelji smoci snage, hrabrosti i volje izboriti se s ovom uzasnom bolesti! Svaka cast udruzenju Srce u nastojanjima da im uljepsa bolesnicke dane! Njihovi osmjesi su najbolja nagrada :))))
moj veliki naklon za hrabru djecu i njihove roditelje
Djeca su vojska najjaca. Svi smo obavezni prema nasoj djeci Bosne i Hercegovine. Ucinimo koliko mozemo.
Bravo, 'bando' mala, pravi ste!
Slatko, ovo ko je organizovao stvarno je super !
srceparajuci clanak koji ne kaze da su sva djeca ista i da sva djeca u toj dobi crtaju iste stvari. to sto su na zalost tesko bolesna ne mijenja nista .
Neznam hoce li ova moja molba doprijeti do Stvoritelja ovih malenih meleka zarobljenih u bolesnom tijelu,ali ipak Ga molim koliko se to moze da pomogne ovoj djeci i makne ovu odvratnu,ruznu bolet od njih i omoguci im bezbrizno djetinjstvo i odrastanje daleko od bolnica,
ove crteze treba da se prodaju kako bi se jos vise pomoglo nevinom djetinjstvu