Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Universitas studiorum Focaensis
ma ja, studenti su glupi pa idu tamo gdje je gore
Mora da je i ovaj ministar zavrsio vanredno neki od ovih fajulteta u " u netaknutoj prirodi"pa je obrazovanje ovako na "visokom nivou".Ko zna mozda je Laktasenkov skolski jaro
SITNICA: Jedan student iz Istočnog Sarajeva mi je kazao da mu mnogo smeta činjenica da ama baš niko nije čak ni predložio povezivanje sa aerodromom samo pomoću nekoliko kilometra autoceste.
pa ne mogu bez federacije jer federacija je država a rs je duplo golo
Najbolji je Pravni fakultet u Travniku jer tamo predaje eminentni profesor, a propali milicajac Halid Ganija.Ovaj profesor je, također, dao veliki doprinos u oblasti ekonomije, a najpoznatiji njegov objavljeni naučni rad je "Zapošljavanje bliže familije u javne firme". Zbog svega ovoga Švedska kraljevska akademija odlučila je da ga nominuje za Nobelovu nagradu. Također, ovaj eminentni stručnjak-penzioner je politički aktivan pa vodite računa da ga pronađete na kandidatskoj listi SDA u N.Saraje
@bbb Samo je Kobiljača ispred njega. :)
Ko želi nešto da nauči nek uči u : Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Pragu, Beču, itd.
Ajde Malesevicu, ne rise. Kao da bi se ti lijecio kod doktora koji je "diplomirao" na Medicinskom fakultetu u Foci. Oh please! U Foci moze dobar biti samo neki Sumarski fakultet. A cuj Istocno Sarajevo....kad god prolazim tom vuko*ebinom, smijem se na onih par kucica i nazovi zgradica koje su umislile da su grad i neki faktor.
Ne mogu da vam ne odgovorim na ovu vašu konstataciju, slobodno dođite u Foču da se uvjerite u kvalitete ove ustanove , a nastavni kadar je sa Medicinskog fakulteta iz Beograda,NS, VMA . Tako da ne znam o čemu vi pričate . Baš me interesuju eminentni stručnjaci sa fakulteta u Sarajevu gdje se Anatomija 5000 KM plaća. Izvinite molim vas Dr S
@makro1994 - Jah, eto u Foci se nista ne placa. Ajd ne zezaj. Sama pomisao na Univerzitet u Foci, oh please. Bila sam u Foci prije neki dan. Vidim kako vam je zdravstvo super, pokazao je slucaj one saobracajne nesrece od prije neku sedmicu. Ne mozete da pruzite najobicniju prvu pomoc unesrecenima u vasem dijelu RS, dzaba vam sav taj eminentni kadar, pa mahar ih sa Harvarda dovodili. Btw, nisam ni blizu KS, ali srecom nisam ni blizu Foce.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma laze upravo obrnuto ide se u RS na studije jer je jeftinije.Pa to bar svi znaju.
Pitajte studentski dom Radovan Karadzic
Fakultet na Sokolcu.Tamo su se samo balvani sjekli i stoka cuvala
Nemojte vi ništa pitati studente zašto trče da studiraju u FBiH, upitajte vi to sami sebe.
u kojem to svijetu je univerzitet u sticnom sarahevo opremljen bolje od onog u sarajevu? koju li ti drogu koristis?
Dođete pa se uvjerite koji je opremljeniji univerzitet ovaj u Federalnom Sarajevu ili u Istočnom Sarajevom?. Dr S
makro1994@ sudeci po tvom nicku ti nisi vidio ni srednje skole, a ne univerziteta.
Raspisite REFERENDUM
ja sta ovaj nasra😂
dzabe sva ta propaganda..referendum ide, dzabe krecite
kud će😂
@Muha994 axa..zato ste se digli na zadnje noge jer nema nikakvu vaznost..neka, neka..da mi izadjemo i glasamo lako cemo za ostalo :-)))