Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad šatro bratske muslimanske zemlje, šejhovi, Erdogan i ostala sranja. Ne sirim mrznju, niti zelim da to postignem, ali sagledajte malo objektivno
@Zajebaaant ma Pusti Erdogana i "odvratne" Arape oni su tu samo.da nas Turce. Ja se uzd'o u ove sto su nas ucili pravima i prsili se po paradi, da im je pravo na zivot na pijedestalu,i vaznije od prava primanja saZad. Naravoucenje: "use i u svoje kljuse."
Hvala vam dobri ljudi, hvala svima!!!
Hvala Norveskoj. A sad bi i 92 milijardera u BiH trebali da daju pomoc .
U bosansohercegovačkoj ekonomiji sve se temelji na sadaki koja je ujedno i najvažnija privredna grana BiH.
Pa kad je srbija i vucic u pitanju kod njega je sve laz i teatralnost ... ni mile nista bolji.. nego vi radjte da osigurate BIH sve sto mozete ..
Gdje je sad onaj debil sto kaze da je Danska najbolja drzava pokenjam mu se na Dansku...nisu do koljena ni Svedskoj a pogotovo Norveskoj!!! Hvala za Norvasku 👏👏👏👏👏
A sta je sa bosanskim faraonima/ krepastinama .... hvala norveskoj ....🖐
Hvala Norveškoj na pomoći 🇧🇦❤️🇳🇴 Tusen hjertelig takk!
Ova situacija razdvaja budzetske uhljupe od lidera. Dje su Bake, Zelja, Covic, Denis, Dzafer... Zavukli se u misije rupe. Okruzili se poltronima, sibicarima i uhljupima gorim i od njih samih.
https://www.youtube.com/watch?v=CwTy1TalbJI Pogledajte divljanje cijene brašna .. katastrofaa
@gooUser1583956109 gdje je ovo ?
Ko kakva sirotinja iskupljamo mrvice po svijetu cccc
Fino i zahvalno...
Hvala
Nama ni bog ne pomaze