Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Dusanke ko Pingvin iz Batmana hahahahahah
@PT1C. jjes oca mi. vidim da mi na nekog lici. hahahahaha
Pomjera granice ženske ljepote.
Govedo svezalo leptir mašnu!
KOMENTATORI, nemoj da se sprdate i da se smijete izgledu Dusanke Majkic,to nije lijepo, pa nije ona jadnaa kriva sto je takva rodjena, tako je Bog dragi stvorio Tobejarabbi. Nebi se trebali smijati, niti sprdati ni sa stajlingom i oblacenjem Dusanke, pa shvatite da je ona rodjena u ruralnom seoskom mjestu, gdje se izgledu i stajlingu ne pridaje velika paznja. Zato ona nije modno osvjestena, iako ima novce, ne moze se ukus tako lahko kupiti i platiti.
Kkk
Može li kako bez slike dotične. Njoj još samo metla fali da se vine u visine..
Dva špricera Dušanka,i reci muzici malo tiše
Joooj, samo nemaj da nam ona nešto pametuje, sram i stid da je bude, fuj...
Majkić: Valjali su me po prašini, ali ja sam otpremninu od 28 hiljada KM zaradila i sebi kupila crvenu leptir mašnu i sako na tufne.
To te pitam
DOBRO TI JE REKO GOSPODIN MINISTAR MEKTIC. NAJPAMETNIJA SI KAD SUTIS I SKLANJAS SE OD NORMALNOG GRADJANSTVA BiH.
Očit primjer genocidne osobe,još kad da koji komentar.Jadni smo i ćemerni,sa ovakvim političarima.
Izvolite, sta cete popiti?
Sviđala se ona nama ili ne jedno se mora priznati. Ona je jedna od rijetkih koja je uvujek prisutna na sjednicama i zena sluša šta u i o čemu se priča. U toku je dešavanja a ne kao ostali koji tamo sjede i spavaju, tviteraju ili jednostavno puste mozak na pašu. Pa kad izađu iz sale pojma nemaju ni gdje su bili
Ista Kung Fu Panda
ova ista konobarica u domu naroda. bas se zna dodatno unakaziti
samo se vi genocidasi izazivajte doci ce strpljenu nasem jednom kraj,ne trazite novu oluju,a ti posebno rugobo ljudska svoju djecu huskaj u rat ako imas a tudja vise za vas ginut nece,a usut obijasni srpskom narodu kako se ljubi sefik srpkinjo casna