Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo, jebem ti moral ..!!! Ova ružna i nemoralna žena ima obraza pitat : "GDJE SU PARE" ...??? Pouzdano znam, 28.000 KM je u tvom šupljem džepu, a da se još 15 minuta potrudim, na istom mjestu bi se pronašao još bar miliončić ... ! ! !
vehabija i selefija, a gdje su vase bradonje, iza selefija nema masovnih grobnica iza vasih ima
Cuj nema pa imas hiljade srba koje se ne mogu naci, sta mislis gde su, na letovanju mozda. Lojavi smradu.
iMA IH NESTALIH I "nestalih", jer znaju da su pod optužnicama za kriminal ili ratni zločin! iggy, jel tako?
Od kada sam vido ovu Majkićku više mi nema smisla izreka "da su babi muda bila bi djed"
Uuu slike, šta je ovo...
a da SDS, PDP I NDP “nisu zainteresovani za interese RS i da o tome javnost mora biti obaviještena”. OVIM PUTEM OBAVJEŠTAVAM JAVNOST DA SU NAVEDENI IZ KOALICIJE ITEKAKO ZAINTERESOVANI ZA INTERES RS! tAKOĐE ZBOG SVOGA INTERESOVANJA ZA NAROD U RS-u ĆE TVOJ OMILJENI mILE I UDRUŽENJE PLJAČKAŠA RS_A, ZAJEDNO SA mAJKOVIĆKOM ZAVRŠITI NA SUDU BiH ZBOG PLAĆKE I POKUŠAJA URUŠAVANJA DRŽAVE BiH, KAO I ENTITETA BiH!
zar nije u penziji ?
...kakv avanserijska kokoš. ćurka, dapače.
Majkicko Jebo te magarac rovar (esel) .....!
Majkicko Jebo te magarac rovar (esel) .....!
Kod nas je kriminal legalizovan za politicare
Nabijem te generalno na belegiju
Sad ćeš i ti brzo na službeni put...
....očito da su se dodo i njegovi trabanti ovog puta ozbiljno uplašili za svoju budućnosti na slobodi kada su se svi ovako dignuli na zadnje noge......kme.......
mektić ili ti ga dobar Srbin :)
A vidis kako ovce pastira stite, svi koji su se okoristili i imaju lagodan zivot od drzavnih para Kusturica, Majkicka, ... teska ce ovo biti bitka ne za policiju vec za drzavu BiH, samo naprijed Dragane, hapsi lopove ko god bio