Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti si personifikacija tamnog vilajeta
Buraz, moraš joj objasniti šta znači personifikacija...Misliš da zna? :)
@zakzak evo ih jos za zatvora! I eVa je na spisku :) Arnaut Damir Demirović Safer Džaferović Šefik Đonlagić Mirsad Fazlić Amir Isaković Mirsad Kapetanović Nermina Košarac Staša Kožul Predrag Lovrinović Nikola Majkić Dušanka Marković Milica Mehmedović Šemsudin Milovanović Miroslav Prodanović Lazar Rančić Hazim Sarajlić Asim Škaljić Fehim Špirić Nikola Tomić Monika Zelenika Diana Krišto Borjana
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa zasto to ne mijenjas? Mislim, postavili su te da to ne bude, to ti je posao.
nju su postavili da baš to i budemo.vidi se
...posao genocidne tvorevine,a posebno svite oko SNSDa je da koče put BiH ka EU, to svakome treba biti jasno,jer velikosrpskoj stoci ne odgovara BiH u EU,a dokaz mojoj tvrdnji je pas Vulin koji misli da još uvjek nije rješeno srpsko nacionalno pitanje na Balkanu,što je danas izjavio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
🐷🐷🐷🐷kad hoda sve vibrira medvjed jedan ovo samo treba u sumu otjerat
E vala ako od tebe može biti nešta tamnije, ja ću se složiti s'tobom...
Kad vidim ovakve face kojima se daje medijski prostor i jos prilika da vode i govore u ime naroda, mogu reci samo jedno. Tacno me je stid gdje sam rođen. Fuj.
Najbolje da ostane u toj tami. Dok god su prikaze poput tebe i slicni tebi ,na sve tri strane. Evropa je davno evoluirala i vode je uglađeni, skolovani i pristojni ljudi. Samo u Bosni zbog evolucijske genetske izopacenosti koja je sjela na vlast, ova zemlja moze posluziti samo za odlaganje svjetskog otpada. Ko god moze neka bjezi iz ove nakaradne fasisticke tvorevine.
Ali , zato tvoja primanja i sve ostalo što koristiš i imaš , nije po uzusima tamnog volajeta.... PS; samo u tamnom v. takvi kao ti , mogu otići u penziju , dobiti otpremninu , i ponovo zasesti u skupštinske klupe i nastaviti " handriti " državu , koja vam je to sve omogučila...
Prava predstavnica djikana, upravo ono sto i zasluzuju,hahaha
yebo te konj, bar šuti i ne javljaj se...
kad' kukuruz posijem ima da mi vrane razgoniš
To si ti pogledala u ogledalo
ne trebas ni ti ovoj zemlji...kao ni mnogi tebi slicni...
žena je u pravu 100%. treba prvo srediti svoje dvorište. sve dok se izborni zakon ne promjeni nema ulaska u eu. islamski unitarizam i preglašavanje drugih naroda će bih dovesti u status quo, kao što se desilo s mostarom.
Ovu su do pete godine prevrtali štapom , nisu znali sta je !?
dobar ovaj vilajet, daju ti otpremninu a ti opet radis
ovu nebi karno ni za 500€
Ako Bosna ne uđe u EU, onda će Bosanci otići tamo i to ti dođe na isto.