Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove majke srebrenice treba da se stide...toliko
Ovako će poslije idućeg sukoba postojat udruženja: "Izdrkane prljave svetosavske Žene Srebrenice" sa sjedištem u Kragujevcu i "Srebreničke izdrkane prljave svetosavske majke" sa sjedištem u Šapcu..............
hahahahaha.........ma suvišno komentarisat filipe izdrkani svetosavče------čitav svijet zna da su izdrkani svetosavci turska kopilad, a što se tiče općenja i sad Kačavenda prima goste, ali moraš se najavit.............kažu kilometarski red je pred manastirom hahahahahahahaa
Sta i koga nepismene hamse mogu preispitivati, prvo se naucite pricati i potpisati, pa onda nesto pricajte.
@infarkt: Prvo, vidim da si i ti nepismen kao i ovi tvoji idoli, kaze se: "Potamane im", a ne "him" znas ljakse. Drugo, znam da su prezivjele grozote i da su im mnogi clanovi porodice pobijeni, ali ko to u ratu nije izgubio nekoga, pa opet to ljudima ne daje pravo da se petljaju tamo gdje im nije mjesto, da one javno prozivaju nekoga i da se javno obracaju generalnom tajniku UN i da pricaju o pravu kad su nekompetentne o istom da pricaju. A pored toga, danas one imaju misljenje za sve, sta god se desava-pitajte Majke Srebrenice, sta one misle o SFF-u, pozaru u Jablanici, uklanjanju avionske bombe, njihovo misljenje je kompetentno, pa ima li ijedna 4 razreda osnovne jbte. A svaka od njih je dobro naplatila svoje stradanje, jer sve danas zive u Sarajevu na eminentnim lokacijama i imaju ogromna novcana primanja samo ne znam od koga i zbog cega, kada nista ne rade, samo naprdjuju i seru i naravno nemaju namjeru da se vrate u Srebrenicu.
@infarkt: Ko kaze da rata nije bilo, jesi li ti citao sta sam napisao? I otkud ti to da ja njima sudim, one sude svemu i svacemu, samo je njihov sud bitan, u tome je problem. I u pravu si, greskom si napisao "jim" mjesto "him", vjerovatno zbog blizine te 2 tipke na tastaturi, ali su obje verzije pogresne.
mojne majke disra vise
Tako majke nedajte se zaplasit i prevarit bjelosvjeskim hostplerima i kvazi "sudijama" koji rade po nalodu cionista koje je dodik kupijo.Tako su ubili milosvica da nebi bio osudjen za genocid izlocine koje je napravio po BIH posto je dokaza bilo na pretek il su u dogovoru sa Srbijom pustili doktora iz Srbije da ga dokrajci,mali smo mi narod da bi ih mi kaznili al nadat se makar u milosnog i njegovoj kazni za sva nedjela sto su napravili Bosnjackim komsijama.