Komentari (518)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolestan narod
Kakvo pomirenje???? Alooo Bošnjo??? Nema pomirenja, nego se spremat za konačni obračun sa smrdljivim četnicima, protjerat goveda sa ovih prostora. Nema pomirenja i zajedničkog života sa smradovima, to neka nam bude jasno. Straha ne trebamo da imamo, kad nisu mogli sa 4 naoruzanjem svijeta ( JNA ) nista da nam urade, osim da kolju goloruk narod. Nego se spremit i rijesit to pitanje jednom za sva vremena !!!
Gdje su Srbi tu je neko sranje.... Nema gore nacije od njih
"Tragovi im smrde nečovještvom..."
dal ce ovo zio iPad stati...
Naravno da su bolesni!!! Pa za Boga milog samo prati koliko ih ovde ima i kakve gluposti valjaju...svaka im cast pa se trude registrirati ovde i tuliti to znaci da i oni znaju dobro da su nista drugo do cigani ogrezli u lazima...da mi je znati makar jedno ime ciganskog portala a kamoli da visim tamo ..."nebeski narod" hahahaha
...biće Đix...:))
Cisto preseravanje i politicke igre, ne trebamo bit budale i lozit se na suplje price. Da su i bosnjacki i srpski politicari prave patriote dali bi narodu priliku da zaradi posteno za hljeb a ne ih zavadjali.
Svi oni koji su odjebbali srbe kao Slovenija, Hrvatska pa i Kosovo napreduju, srbi njih 90% su nenormalan narod, vise vole govvna jesti i travu pasti nego da zemlja gdje im dijeca zive napreduje, spremni su svoje dijete pozrtvovati za gusle i mrznju, nazalost sa takvim narodom nikada nece biti mira u BiH.
@Kova hohoho...koga ste vi istjerali,jadna mu majka,srbija je imala četnički pokret i Milana Nedića,rusi oslobodili Beograd,pravi partizani su bili sa Banije,Korduna,Dalmacije,Crne Gore,Vojvodine(tu nije bilo četnika) i naravno Bosne,znaš li ko je bio Josip Mažar,Osman Karabegović,Mladen Stojanović,Peko Dapčević,Slaviša Vajner...ništa ti ne znaš,operi brabonjke pa onda nešto komentariši,đikane!
Ima nas koji pratimo ove komentare cetnika,ali mudrujemo i sutimo, mnogi su spremni da se krvi napiju cafirske pogane,vehn polako izlazi iz srca nasih ali mnogi to nerazumiju,vjernici znaju sta pisem
Problem je sto postavljanje biste nemoze Munira koju markicu klepit da su joj ponudili par hiljada ona bi to podrzala a ovako nece podrzat.Dajte Muniri lovu i problem rijesen,jer ona za lovu ce sve uradit.
Ako je postave tako kako su planirali isto tako je treba i uklonuti, lijepi mrak!
Rusija je velesila i nezaobilazni faktor u svijetu i međunarodnim odnosima. Ne bi smjelo da se ime, lik i djelo ruskog diplomate, spomenikom na "spornom mjestu", ZLOUPOTREBLJAVA u Balkanskim seljačkim INAT nadmetanjima.
papir eto koliko vredi i korist od toga.
Blago nama kad je komad kamena problem u Srebrenici.Nije to sto nema posla,omladine nikako,milijarde nestale donacija i hop-spomenik i Srbi i Bosnjaci zaborave da su pokradeni...bravo
NEMOZE SE MUNIRA OGRADIT OPET JOJ MALO
Evo kako izgleda spomenik, pljunuti Curkin. Pozlacen je. https://i2.wp.com/www.horkulated.com/wp-content/uploads/ive-got-a-golden-penis.jpg
isti