Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je drugo od Genocidaša za očekivati?
Đuro Genocidaš stari.
Djuro, jesi obišao danas svoju mrtvu mater koju čuvaš u podrumu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ko god velica i podrzava ratka mladica, spreman je uraditi isto sto i on. tacnije, besramno i svirepo ubiti desetine hiljada ljudi, neovisno o njihovom spolu, godinama, nacionalnosti, vjeri i sl.
Gotov je i on!
KAKAV GENOCID???DOKAZITE http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bez-informacija-o-uzroku-smrti-4415-Bosnjaka-216337.html Manite se sviranja kurcu...Mogli ste Evropljane nasankati!!!
kad može naser, može i rale
srbi dismrr ko' poljska hala....
Jebo ti Mile Dodik mamu četničku. A i morao si mu poturiti ili nju ili sestru da bi napredovao.Ipak si ti njegov prvačić
On je primjer zašto je nekoga trebalo srediti još u embrionalnom razvoju. Što bi rekli Španci "ADIOS EMBRIOS"
Djuro sebi guro !
Košarac *** li vam majku u pucku....treba vam zabraniti da dolazite u sarajevio.....majku li vam cetnicku
Jebo muskarca koji se zove Stasa!!
Ehhh,da je sad Petrić na čelu OHR-a,Košaračeve zastupničke iskaznice bi u košaru s ostalim smećem.Na žalost,ovaj njegov "zemo",Valentin, je ko' impotentan pimpek,nikakve koristi od njega.
I moj je Heroj Ante Pavelic ZaDom Spremni Spremte Se Spremte Handzar divizije Cetnici se poceli okupljati Sirom nase Lijepe Bosne I Hercegovine