Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam da ima idiota koji komentarisu ali si ti m.m prevazisao moja ocekivanja. Moja supruga ne radi i nemamo pravo na ovu naknadu, ali podrska ovim majkama. Zasto da gospoda po parlamentima i njihove supruge i rodbina po drzavnim firmama (cast izuzecima) primaju velike place a ova djeca da nemaju osnovna prava?
Nisam ranije obratio pažnju na tvoj komentar. Život nije pravedan, valjda si do sada to i sam naučio, tako da ti nemam šta reći na ovo za državne firme i njihove plate. I žao mi je što sam prevazišao tvoja očekivanja.
Sto da ne, drugi narodi primaju velike podsticaje za radanje djece. Ako ne vjerujete otidzite malo u Zapadnu Hercegovinu!
@DEBO..A KOJI TO "NARODI" ZIVE U ZAPADNOJ HERCEGOVINI? A VI STO LAJKATE BESMISLEN I NEPISMEN KOMENTAR..SVIMA UNLIKE OD MENE ;)
Nek im isplate po zakonu ako su im duzni NORMALNO a ako NE neka idu KOD Najilove MATERE RADITI :)
tražile su novac,a dobile su ku.ac.
Ili obratno?
Nema para bez lopate.
dastan kaan to je uticaj turskih serija nasa bosanska imena nevaljaju nisu moderna a brakovi moderni
jadni žene trebali su im i muževi doci jebat mater svima
Umjesto sto se bore za naplate nekih nadoknadi za bebe, bolje da se bore protiv nezaposlenosti i boljih plata, da im muz moze zaraditi i svojim radom othraniti to dijete a ne da "kamču" i traze neku milost od drzave.... onim ciganima sto rode po 5 ili 6 djece treba dati nadokandu a ne ovim "grajdanima" sto imaju dva kucna ljubimca i jedno dijete.
zaposlene porodilje traze naknade koje im po zakonu pripadaju, a kasne vec pola godine, to je bit ovog okupljanja, niko nije tu da trazi milost od drzave. a ta vremena kada su muzevi bili ti koji zaradjuju, a zene one koje sjede kuci, cekaju sa ruckom i radjaju djecu su davno prosla. borbu protiv nezaposlenosti i za bolje plate podrzavam u svakom slucaju, ali podjednako za oba spola. ali doduse, ne znam ni sto pricam s nekim ko podrzava da cigani i oni na drustvenim marginama dobiju poticaj da radjaju do beskonacnosti.
Ma prosla su ta vremena naravno, ali danas zene koje nisu radjale i tek udate su nepozeljne na radim mjestima upravo zbog toga sto ce to traziti.... vidis, to vec globalni problem. A za cigane govorim jer su to ljudi koji prose i radjaju djecu da bi prosili, pa kazem da je bolje njima dati da ne bi prosili po ulici i patili djecu, jer oni i jesu najugrozeniji narod u drzavi. Mozda bi bolje zena prosla da su ostala ta vremena kad je bila kod kuce i radjala djecu... ne bukvalno naravno ali ovako je samo sebi napravila medvedju uslugu, mada necu da me napadnu neke feministkinje sad.
zaminli bebu za bebu
KAKO JE PO OKUPACIJI RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine) Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat.terra nullius) * NAPOMENA: portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice ** NAPOMENA: Ovo nije SPAM jer Kraljevska Porodica ništa ne prodaje niti na svojim portalima ima reklame, pa je svako uklanjanje ovih postova očito POLITIČKI motivisano ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING www.kraljevskaporodica.ba
www.do-sa-dan-si.com
www.do-bola.do-sa-dan-si.com
m.m. prije nego ospes paljbu, ti i tebi slicni, ovdje niko ne trazi socijalnu pomoc nego pripadajucu porodiljnu naknadu majki koje su zaposlene i kojima ta naknada pripada po zakonu. ovdje se ne trazi nicija milostinja! pare se nadju za puno toga, budzet hrani hrpu nepotrebnog administrativnog kadra, budzet isplacuje i regrese, ali bijednih 70% od prosjecne plate u BiH, ili za one majke koje zaradjuju manje onda 70% od njihove plate... to nekako ispade najveci problem za isplatiti.
sda mafija
mmajke kako vas nije stid.jesul bitnije bebe il ministrova limuzina
meni svejedno i za jedno i za drugo.
Znate i same u malom mozgu negdje da protestima, štrajkovima u ovakvoj državi ne dobivamo ništa... Zgrijte te malo fišekčiće i idite kući Bog Vam pameti dao..
A kako drugacije rijesiti, kad vam je Bog dao toliku pamet?
Neće uspjeti mada bi od sveg srca voljela, žensko sam.
Jel ko od zohara iz zgrade izasao da vas saslusa ? Ili zakopani u smrdljivim kancelarijama uzivaju u svom bjednom zivotu...
da. premijer i ministar.. financija pretpostavljam.