Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,Pred izbore reci cu ime ubice,,rijeci su oca Davidova.Sta imaju veze izbori sa ubistvom?Politika,ma stvarno vise serete.Ubi vise ubicu..
ma hajd odjebaus više... Još nisam čuo niti riječ o osudi četničkih zločina nad neistomišljenicima a sad plaču... Ne očekujte milost jer ni vi je niste pokazivali
Eboo li vas tatica
Ne predajite se...samo naprijed od istine a isitina je samo jedna a to je ubili su Ga
Ovo je preraslo u tesku politiku, i treba da ih je sramota da su zivot sina prodali za politicka prepucavanja, i pokusaje opozicije da ovo iskoristi da dodje do vlasti..fuj gade mi se svi...nemaju ljudi vise morala ni sekunde...ne kazem da ova vlast nesto valja, ali niko od njih nije nista bolji..ali ovakve stvari da se rade...je ogavno...sramite se...4 mjeseca pricate imate dokaze znate ko je ubio,,a nista ne iznosite u javnost, obicni manipulatori..podrzavao sam vas, ali tesko cu vise
Jedan Dragan Lukač je podnio ostavku, još jedan treba da je podnese. Najgori su ipak oni koji kažu "nije se desilo meni i mojima, pa me i nije briga", a kad je velika nevolja prvi govore "šta ćemo sad?"