Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO SU PALESTINSKE POBJEGLICE, LAKO JE NJIMA PROTESTVOVATI OVDJE, STO TAMO NE PROTESTUJU....JADOVI
Zove se tip TRUMP a ne TRAMP.
@KvachicaShachir Nemam pojma, ja sam govorio samo o transparentu. Piše na engleskom TRAMP's kao trampove ali nije nego tramp znači od jedne skitnice odluka ili od prostitutke a tip se zove TRUMP i treba da piše TRUMP's kao trumpove.
@imyetti, u jeziku u kojem se po pravilu i vlastite imenice pišu fonetski, tj, onako kako se izgovaraju, nije tačno da ih treba pisati u originalu, kao Trump. U takvom jeziku ispravno je napiosati Tramp. U tom jeziku Tramp ne znači skitnica ili bilo šta slično.
tako je zapad pustio i nas pod ustaške i četničke kame i granate .. a izabro nam vođe koje su krale donacije i humanitarnu pomoć .. uopšte mi nije jasno kako smo preživjeli