Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi koji pisete da je mahmutovic da moze biti dobar nacelnik ste djeca.niste zapamtili kada je on bio na vlasti koliko je pokrao općinu,ako on opet dodje kuku nam se
Bolan sto se provaljujes, pa bio si jednom nacelnik i to u 2 mandata i nista uradio nisi. Dok rahmetli Cenanovic Amer nije dosao, Ilidza je bilo mjesto koje bi svako poželio da zaobiđe a to prije svega tvojom zaslugom Mahmutoviću Huso!
Malo malo pa Fahro proslavlja pobjedu! :D Zelim cestitati ljudima Ilidze koji su vidjeli kvalitetu pravog kandidata!
opet ste ispod sda..nis sbb nemoze meda hahaha....sipu racku husko i ostale prodane duse
Vazno je da si Aidu zaposlio u Hayat koju smo jebavali u Gimanziji ko kravu ahaha
Pa kad iz goozice u glavu nasim \"gradjanima\" dodje da je najmanje bitna stvar ko je odakle dok god ima zavidno obrazovanje, govori barem jedan svjetski jezik, nema oraha u dzepovima i ima dobru volju da od ove nase Ilidze napravi opcinu za primjer, mozda nam onda svane! Ne znam sta imam od informacije je li Mahmutovic iz Sandzaka ili Trnova, dok on zdusno puni svoje dzepove preko nasih ledja! E, moj narode...!
RIP Kemal Mahmutovic
Nema nista od njegove pobjede sto se tiče naroda Hrasnice,Kolonije,Osjeka,Luzana ,Pejtona nece niko glasati za njega jer je pokazao lice i svoju nesposobnost u mandatu dok je bio.Sto puta smo trazili da se sastanemo uvjek nas je odbio...pa kako se samo mogao kandidovati...Sa dedamrazijom podruku nema vise vlasti ni budzetskog novca gospodo
SBB ce imati vise glasova nego SDA i SDP zajedno. Lazni Vlateri i begovi na minderlucima su dodijali ovom narodi i u nedelju ce im narod nagovjestiti kako ce na opcim izborima proci za 4 godine.
Mogao bi Fahro i mene malo podržati ! Al su sretni ti srbi - rješiše se sandžosa! Alal vera! A sad valja nama???
fala bogu ja sam iz centra. ne bih da se petljam
molio bi sve sandjaklije sa ilidze da se upute dobro u CV doticnog LOPOVA mahmutovica...ON NIJE VAS ON JE IZ TRNOVA....samim tim ne kontam koji K.... glasate za njeg vas je HADROVIC...mnogo boolji izbor, ali zadrte one ortodoksne sandje ce za FAHROM koji je mala maca za MAHMU u slucaju lopovluka...zato po mom izboru mogu svi d apobijede osim MAHMUTOVICA jer SBB nece vladati ilidzom a iako bude SDP I SDA ce se udruzit prema platformi u borbi protiv romanijsko sandjackog klana lopova......A SAMIM TIM AKO OVAJ IDIOT KOJI JE NAORUZAO CUVARE SVOJIH BILDBORA OD ILIDZE DO IGMANA BUDE NACELNIK ONDA CU SE FKT STIDIT KAD MI NEKO BUDE GOVORIO---PA TI SA ILIDZE---JEDAN JE RAHMETLI COVJEK UPSIO UKROTITI SANDJACKE ZVIJERI NACE SE JOS JEDAN.....
Nacelnik ilidze manje vise nije bitan ono sto je bitno to je da ce razocarani narod iz inata izabrati kandidata SBB. On ce dobiti i glasove simpatizera SBB i glasove SDP-ovih razocaranih glasaca koje je SDP iznevjerio koalirajuci sa SDA i dobice naravno i glasove pasivnih biraca. Zivi bili pa vidjeli. Dzaba je SDA poslije dzume alkoholom napijala posjetioce skupa nema sanse da ovaj put prodju jer se narod dobro naljutio.
@aky, tvoj komentar najvise govori o tome kakav profil ljudi podrzava SBBBiH. Profesionalizam ukljucuje predstavljanje svih kandidata (jel samo SBBBIH ide na izbore???). Avaz je prema svim protivnicima SBBBiH pokazao krajnu neprofesionalnost i animozitet. Odron od lista i stranke, to je sve sto imam reci.
imao si sansu 15 godina kao nacelnik da pokazes, pa vidimo sta si ostavio za sobom.
Pa kojoj se stranci mogao prikljuciti nego FAHROVOJ...??? On je doveo ŠOŠONE na Ilidzu i dao im sve, a nas ko j... PA radije cu glasati sa SNSD i SDS nego sa ovog LOPOVCINU Mahnitovica i Fahra!!!
@abc 24.06.2011. u 22:34 propagandni avaz.ba clanak koji se ne moze ni komentirati je dodatna motivacija da izadjem glasati u nedelju, kako bih bar ucinio ono najvise sto mogu da ovaj soson ne postane nacelnik. Glupoderu to sto nemozes komentarisati na Avazu se zove profesionalizam. Oni mogu preko administratora kontrolisati komentare ali radi se o tome da je principijelan stav da nema komentarisanja SBB da ne bi dolazilo do zloupotreba. Izadji na izbore i glasaj za SDA ti si tipican primjer njihove ciljne grupe ...