Skup SBB BiH na Ilidži
0

Mahmutović: Povest ću Ilidžu u bolju budućnost

FENA
(Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Općinski odbor Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH Ilidža upriličio je u petak navečer Centralni predizborni skup povodom vanrednih izbora za načelnika ove općine.

Kandidat ove stranke je Husein Mahmutović, a njega su večeras podržali brojni članovi stranke i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić, te pozvali okupljene da u nedjelju daju glas Mahmutoviću.

Radončić je najavio da će u nedjelju u 22 sata, kada budu objavljeni preliminarni rezultati, proslaviti pobjedu. Predsjednik Općinskog odbora SBB-a Enver Muharemović kazao je da ova stranka kao i njen kandidat temelji svoju politiku na ekonomskom razvoju i prosperitetu.

Mahmutović je naglasio da će ovu općinu povesti u bolju budućnost, dodajući da će u ponedjeljak zasukati rukave i početi raditi u tom smjeru, a najviše će, kaže, raditi da se smanji broj nezaposlenih u općini Ilidža.

Izbori za načelnika općine Ilidža bit će održani u nedjelju, 26. juna, a izborna šutnja počinje u subotu, 25. juna u 7.00 sati i traje do zatvaranja biračkih mjesta.