Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meeeeeeelikaaaa!! Ooooojjj Melikaaaaaa!! Zar niste vi zene iz HDZ-a i SDA bile kolektivno protiv novog zakona o porodiljama kojima se omogučuje barem ono malo finansijske pomoči i dostojanstva što još imaju u ovoj zemlji. Neradjaju se djeca Meeelikaaaa. Ode omladinaaaa Melikaaaaaa. Starimo eksponencijalnom brzinom a vi obarate onakav zakon! STRPAJ SVOJU SDA ZENSKU SOLIDRNOST ZNAŠ VEČ GDJE GADURO ODVRATNA SDA-OVSKA!
Zene iz tvoje porodice su dobro ohrabrnee, sve su dobro uhljenbljenje ....
Naša prekrasna potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine, izuzetan primjer pametne, obrazovane i tradicionalne bosansko-hercegovačke žene. Beskrajno hvala za ovako snažnu i emotivnu poruku
@LaLuna izuzetan primjer SDA-ovce, ona i citava njena porodica citav zivot na budjetu
S kim si ti ženo?
Mahmutbegovićka, 20 godina si po nekim Parlamentima X 5.000 KM minimalno svaki mjesec = 1.200.000 KM. Da ne spominjemo tvoje stranačke kolege koje uzimaju 20.000 KM za zapošljavanje, a svi ste izgleda u ovom ''Projektu''. Pravo si ohrabrena!
evo gospodja koja se javi od praznika do praznika, a plaćena kao 20 radnika koje rade od jutra do mraka. fuuuj
Mi smo divljaci na dnu dunjaluka, kakva civilizacija jadna jos demokratska, obidji malo komsiluk bar ti mozes imas fina primanja skokni do beca budimpeste verone pa cak i ljubljane i zagreba, vidjeces da smo vukojebina zaostala
lako je tebi pricati iz fotelje svi te ninaju gdje god dođeš
zadrzi politiku za sebe.............fuj