Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čim mu vidiš ovu teleću glavurdu znaš da je iz sda
Uzalud bacaš kost, jarane... neće niko.
Dali je tacna informacija da ce ga Dodok primiti u Lukavici!?
Ako DF-ovci još jednom "podbace! biće ih na sve četiri strane svijeta! A SDA će Svakako biti " konstruktivan" posmatrač!
Pa dobro, Boze moj, covjek skeptican. Ziv bio pa vidio da se itekako moze i bez njih...
Ne laje kera zbog sela nego zbog sebe !!!
Kako li ce bas bez tebe i tvojih Budzetlija.
popeli ste mi se na kjurac
MOZE SA SDA, ALI TO JE KEAJ TE STRANKE KOJA JE SA NJIMA U KOALICIJI. POGLEDAJTE SBB KAKO KE DOBRO PROSAO NAKON KOALCICIJE!!!
Pa kao i SBiH, totalni raspad sistem.
Konaković ti dodje nešto kao svjedok pokajnik, sve ove godine, na raznim pozicijama bio akter ili nijemi posmatrač svih dešavanja u stranci, pa kad su ga izbacili odlučio da progovori, kako bi spasio dupe....
Hajde Ilijaski čobane, brini se ti za organizaciju koride na Cevljanovicima, a ne da la prodaš gluposti.
Allahimanet SDA !!!
U ovoj koaliciji je jedino DF čist i ok, ostao je sve interesno uvezana skupina.
eheheh.. malo da se unese nervoza, pa da onda ko fol ovi trce u ogranke sda da se prodaju u nekom transferu .... samo to sada ne prolazi .. a vlast i koalicija se pravi ranije a ne sada .. i uz to ako si nedosljedan i lazes partnere u vlasti svi te zaobilaze ... sda je jaka uvijek i naravno sve je tu moguce, okolnosti diktiraju tempo.. ako ovi sto prije naprave vlast.. sda ide u opoz .... a ako sda razvuce ovo sve onda je vlast sda hdz i partneri koji se kupe..
balidzani su oduvijek poznati kao prelivode
Od kada je Bakir preuzeo SDA ona ide nizbrdo. SDA je učinila velike stvari za BiH, ali sadašnji kadrovi SDA nisu vrijedni da zastupaju ni BIH niti Bošnjake u BiH. Izbornim rezultatom kojim se SDA buca je i više nego ismijavanje slobodnoj volji građana BiH. Zato vi iz SDA lagano se povucite i u naredne 4 godine uredite neke stvari. Građani vam to govore. Ne uraditel to. SDA će nestati.