Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar godinu dana a 60 hiljada u dzep
Sad plati 100 km po danu - 36.000 km, i izadje odmah iz zatvora, cista dobit 24.000 km.
Robiju preko jedne godine ne mozes platiti.Sve do jedne godine mozes,a sve preko lezis sinek moj. I nije to bas 100 KM,nesto malo manje. Skontaj jos pakete sedmicno i dopune...nije bas toliko on uzeo para.Sitno je ovo.
Izadje za godinu , 60 000 u padze , za te pare ne bi ovdje mogao covjek zaradit ni za 2 zivota.
Jebem ti državu, ja digao toliki kredit i osudio sam sebe na 20 godina zatvora...i onda te uče ne isplati se biti lopov...
Potpisujem 20 mjeseci za 60 000 KM.... Nek se svi preracunaju koliko zarade za godinu? Kako nije stid tog sudiu i taj sud...
je li bar PDV platio?
nije loše, Haman 200 km dnevnica u zatvoru i kad se vrati, opet u kabinet, naravno sa novim iskustvima.
Nazalost jos jedna potvrda da se kriminal isplati. Pa ko moze, neka izvoli
pronevjerio, a da je ukrao kiflu, bio bi lopov...
heh ovo ispade pravo isplativo ..,
i jos jednom..KRIMINAL SE ISPLATI!
Make gospodine!
Ih... ovaj bio kroman - da je drpio milion -dva - unaprijeđen bi bio.
SSSSkroman*
IH DA GA JE BRANIO MJESEČAR, prošao bi i bez ovih 16 mjeseci !! STAVRNO TREBA ODMAH SUDIJE I TUŽIOCE SA OVOH PREMETA OSTAVIT BEZ POSLA ! Ipak su i oni za ovu presudu uzimali platice do 3600 KM mjesečno !
Dobar vala i ja bih godinu dana zatvora za 60 hiljada
NIĐE BOLJE DRŽAVE ZA LOPOVA ! Lopov na vlasti, lopov uposlenik, lopovi zakonodavac, tužilac i policajac !!
ZA 16 mjeseci kazna zatvora se može pretvorit u novčanu. Kako mu se ne spominje i oduzimanje ukradenoh novca, sad tim novcem uplati u BUDŽET FBIH za 16 mjesci i sa resto PARA IDE MALO NA HAVAJE DA SE ODMORI OD OVE DRŽAVE NEMOGUĆE ZA ŽIVOT ! Sada očekujemo da i BAjranmović iz Centralne BAnke uplati 100 000 u Budežet i sa 500 000 ostalih u inzemstvo ! :))
Isplativo ovo.. 60 hiljada.. i jos 16 mjeseci besplatnog smjestaja i hrane