Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magla ce se u Sarajevu zadrzati sve dok su bezveznjakovici na vlasti. Zna se sta je potrebno uraditi. Vec provjereno.
Boli me tuki, sutra je nepar
Šta to vlada KS radi, osim što raspravljaju o budžeti jel korigovan ili nije? Koje mjere su poduzeli da se ova zagađenost spriječi? Da li znate koliko je opasno ovo što se udiše u KS?
SELJACKA POLITIKA- nesto najopasnije za BiH drustvo! Seljak je u Sarajevu iskoristio pogodnost sto mu je SDA dala a to da napravi kucu nelegalno, pa jos da sporet donese i da lozi sta hoce , kad hoce i kako hoce. Svakome u naseljima oko Sarajeva ispred kuce dva ili tri automobila registrovana uredna i telefeno novi a onda kuka kako nema para za grijanje pa lozi sta stigne i nema papire za kucu.Rjesenje jedan dobar bager i specijalne jedinice i sve porusit pa nek se nauce pameti.
Nejjljepsi grad na planeti .... SARAJEVO ❤️❤️❤️❤️
jest bio dok je bilo Tita i komunista, SDA mu je majku hebala sad je qurcina obicna! od garaze do ulice ti treba 30 min radi guzve. nema vode otrov u zraku, ubijaju policajce....
nek smanje sa dzojama
Snijeg za Novu! Toooooooooo