Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOJ BABO BAHATO VOZI KAD ODE U BOSNU A OVDJE U SVICI VOZI PO PROPISIMA
@šta ima ba? ISKREN 100%
@šta ima ba? Pa ðe ćemo parkirat kad doðemo sa limuzinama šesticama i osmicama a vi se ponabijate ko mravi po parkinzima plus moramo pazit da nam ne ukradu auto?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nek se kratko i jasno definiše kao "kur*enje"
@Rusty ...pa degenerici morajunešto prdit...dok su jahali 4 godine na vlasti isti bili, ma šta isti, retardi i gori bili
@Vlahobran91 jel te to opet nešto prenijelo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SASA MAGAZINOVIC JE NAJVECI DEBIL KOJI JE USAO NA VRATA TO DOMA. NIJE ON TOLIKA SRAMOTA ZA SRBE,VEC ZA BOSNJAKE,KOJI GA UZIMAJU DA PREDSTAVLJA SRBE. POTRAZITE U SARAJEVU SRBE I PRVOG NA KOJEG NAIDJETE,BICE NORMALNIJI OD SASE MAGAZINOVICA
PROBLEM JE: SELEKTIVNO SPROVOĐENJA ZAKONA. OVI SA LOVOM, nađu dobrog advokata koji poznaje sudsku praksu i rupe u zakonu. sudstvo nije nezavisno... malo se podmože na sve strane.. i to je to... A STROGOĆA se demonstrira na sitnoj buraniji.
Bravo Magazinovicu tako i treba ali u to da udze i BAHATOST ovih nadridrzavnika koje prati 4-5 auta i bukvalno normalne ucesnike u saobracaju guraju u jarak da ovi privilegovani jeboguzi mogu da prolete
U inostranstvu dobijes kazunu za agresivnu voznju,...npr...nagla prestrojavanja i mjenjanje pravca kretanja iz trake u traku. Gledam kako debili voze,kao da su u nekoj igrici pa lete cik cak dok ne opale nekoga.
Opet zabacivanje. Imamo zakone, ko che ih provodit. Pa ne mozes proc ulicom od parkiranih vozila a oni spominju zakon. I jos nesto, ne postoji kultura voznje o kojoj pricamo, ona se stvara represivnim mjerama prevashodno.
Potpuno palamudanje bez rezultata. Vrlo je tesko definisati i dokazati bahatu voznju. Imamo mi zakon koji je sasvim ok. Problem je sto se taj vec postojeci zakon ne sprovodi. Pocevsi od policije, preko tuzilastva do sudstva. Znaci, jedan od stubova drzave je potpuno korumpiran i nefunkcionalan. To je problem. Mogu oni uvesti u zakon i definiciju bahate voznje ali stanje nece biti nista bolje jer gore navedeni ne rade svoj posao.
@svivarac2000 Nije tvoj BABO jedini..😆
Džaba im zakon dok je Uvac otvoren 24 sata .
Postoji li i teoretska mogućnost da neko predloži krivično djelo: bahato upravljanje državom ?? Dok se neko dosjeti toga imamo sapunice sa novopečenim enitetskim idržavnim minsitrim aportiv kojih se vodi sudski postupka a javnost koja je glasal za iste se zgraža, načelnici uzimaju mito na radnom mjestu iako se protiv njih vodi krivični psotupka, ratni zločinci bez prepreke vode javne funkcije , ko ljudi bez vozačke auta ! na sve strane prihvatizacija i hapa državne imovine.
Pa i sad imamo zakone koje niko ne kontrolise, prioritet policije kladionice i buregdzinice, "stroziji" zakoni sto spominjete ko ce to kontrolisat kad policija ne radi svoj poso, saobracaj nam je ko u mumbaiu uzas zivi...
nema kazni za bahato klađenje ....
Godine zatvora, novcane kazne..... Na kraju ce u prdekani zavrsiti neka sitna buranija zbog pojasa i samo ce zakaciti ovaj zakon nas postenu raju. Gdje ces se truditi da postujes zakon, a ostali ce drkati kao i do sada
De se malo Saša ugledajte na Kosovsku opoziciju! Drugi put im baci suzavac, poslije toga ih gađaj tromblonom. Stoku ne možeš naučiti ponašanju bez sile.
jel od onog sto snima reklame za perffetu?
kakva bahata voznja...pojedinci voze teroristicki...