Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski član predsjedništva aBd
@ArmijaRB1H Zasto cekate sa potjernicom Interpol i sa Tuzbom pred medjunarodnim sudom. Ovakvih primjera bilo je u svijetu i sva bogatstva su uvijek vracena... Potrebno je ali podignuti tuzbe i prijave naravno ne pred "hrvatskim tuziteljstvom" u BiH
Najveća majka kod Srba je Ceca - dojučerašnja sponzica. A najveći među pravoslavnim teroristama je Arkan, koji je poznat po tome, što je po inostranstvu pljačkao banke, kidnapirao djecu, prodavao gudru, itd... Kakav su Srbi narod, pokazali su 1991 godine u Vukovaru. Čak su i salonitne ploče sa zgrada skidali i sebi nosili. A o silovanjima žena, ubijanju civila, paljenju i krađi da ne govorimo. Epski divljaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik je radio sa ronhilom sad sa slikama...pravi soprano
Niko nema sto Srbin imade, Srbin ima samo sto ukrade.
Pita li se netko sta je sa nestalim rukopisima iz Nacionalne i univerzitetske biblioteke BIH? Zasto nadlezni ne zele da ispitaju ovaj slucaj, kome je u interesu da se zataska krađa rukopisa koji imaju neprocjenjivu vrijednost za kulturnu bastinu BIH!?
"Zakupio je kuću u Adicama za stvari, nameštaj i slike. Nije imao novac da plati zakup kuće. Prodao je slike da bi izmirio zakupninu. Nudio se ponovo da otkupi slike od mene, ali ja nisam pristao. Slika je bila predmet provere Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala, privremeno oduzeta i uskladištena u depo Muzeja Grada Novog Sada. Nakon završenog procesa, slika mi je vraćena....poručuje Đuro Popović novi vlasnik slike...
Demagog
Magazinovic je sjajan lik !
imaš li ti pametnija posla nego da zahebavaš narod
POPULISTA
Ma Srbija je riznica ukradenih dragocjenosti sa ratnih podrucja Balkana i Ukrajine.
Houston we have a problem.
Aha volim i ja tebe
Pa šta. Ko ce vratiti ljudima blago koje je pokrao onaj mutavi što ima MIchelle, slasticarnu i hotel na Mejtašu, kad ce se tom zlotvoru suditi? Pokrao je stanova i stanova, svjedoka ima hvala bogu.
Bravo Saša.. Pošten lik, možda, jedan od najpoštenijih
Pa vala smo više dosadni svi redom,sa ikonom evo sada i ovo.Sta vise razglabamo HAPSI daj ukljuci Interpol daj crvene potjernice pustite više ŠUPLJU.
I da vrate sve frizidere,televizore,zamrzivace,elektricne peci,usisivace,gace,potkosulje,papuce,sve sto su pokrali i odnijeli u smrdiju,naravno i ikone koje su pokrali u ukrajini.
Dragi Bosnjaci, sve je to nasa zajednicka bastina govornog i geografskog podrucja na kom zivimo. Nema razloga za nervozu. Sve se moze kulturno dogovoriti ako smo ljudi, a na zalost mnogi nisu.
glupo krme srpsko poklanja ukrajinske ikone ruskim kurtonima hahahhahah
Pljačkaši dijele tuđe stvari velikodušno ko svoje