Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Magazinoviću, ne može se ovom državom svako služiti kao parčem kolača!
Zasto bi podrzali? Daljnje osipanje budzetskih sredstava? Nacionalisticke pokvarene politike jel to treba podrzati ? Nacionalizam je kriv za sve u Mostaru i ovo treba sto prije skinuti sa grbace gradjana Mostara!
Pa to su vasi bivsi i sadasnji koalicioni partneri...sta sad hocete...il ne znate vise ni vi sta bi...tri godine lutanja i nazadovanja...
Svasvim normalno i logicno je da treba traziti nacin da se trenutna situacija rijesi a ne produzavati trenutnu! Magazinovic je potpuno upravu!
Hm, izjave kadrova SDP i SNSD sve vise lice jedne na drugu i svode se na isto: " mi necemo"", " mi ne zelimo", " mi cemo blokirati", isl. a ne izjavljuju sta hoce, sta zele, potpuno iste izjave kadrova iz ove dvije stranke a i politicara iz Srbije kada je rjec o Kosovu i oni ne zele, nece, ne mogu isl.,,,, e sad dali je to sve slucajno ili ima neke veze procjenite sami.
Baš kao što SDA blokira rad SDP u ostatku FBiH. Ko je na gubitku ? Sigurno da stranke nisu, već narod. Riješenje za Mostar je MOSTARSKA STRANKA koje treba da se bavi samo Mostarom , jer za ovih zadnjih 10 godina Mostar je strašno zaostao čak i ako ga uporedimo sa ostatkom BiH, a kamoli svijetom. Ko je kriv za to ? Pa sami Mostarci a najviše ljudi bez obraza iz SDA i HDZ.
U pravu si VforV ali ne treba ni sdp da pametuje ako je vec u koalicijam sa ljudima bez obraza...seri bezze a nista konkretno ne predlazu kako u Mostaru tako ni vecim nivoima