Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si majstore obećao kutiju pojesti ako izgubiš....Sad očekuješ da ti narod vjeruje !? Prvo kutiju pojesti javno, pa ćemo pričati dalje....
Kada ces ispunit obecanje o glasackoj kutiji.
...kaže kralj kompenzacijskih lista !
Naročito akademsku zajednicu hahahahaha
Dokle god je predsjednik države koji kaže otvoreno ja ne volim Bosnu i Hercegovinu šta ćeš se nadati tu vi mrzite BiH ne samo da ne volite.Šta ću ja pričat i pokušavat nešta s nekim ko ne voli svoju državu tj mrzi. Nikad nemojte koalirati ništa s anti-bosanskom bagrom makar zauvijek bili u tranziciji
Različito mišljenje koje dovodi do raskola je tačna dijagnoza. Od srca važ želim baš to, pa da onda imam za kog glasati. U duši sam ljevičar i socijalista, a vi odavno niste ni jedno ni drugo. Nije ni SDA, al barem su mi draži od vas.
Naravno da je raskol kada su mišljenja dijametralno suprotna. Da ima slaganja u većini pitanja a u manjem broju se ne može složiti, onda je to razlika u mišljenjima. Kada su mišljenja suprotna, onda je to raskol.
Nasi ljudi kada vole razlicitu muziku, dijele se na ove i one, a kamoli kada imaju drugacije politicko misljenje. Razlicito razmisljanje je u redu, sve dok ne ugrozava nekog drugog. Balkanci se trebaju nauciti na "borbu" misljenja, a ne da se odmah poteze sila i oruzje.
U BiH je raskol zato sto vi svi isto razmisljate: kako opljackati ovaj napaceni narod!
Bitno je da ste se svi uhljebili u KS. A kad se pozivate da idete u vlast na drzavni nivo, da se svi ujedine za spas drzave, vi se drzite po strani..bagro pausalsko lopovska..
Nije drzava prodana, drzava je bila prije nas, bice i poslije nas. Samo narod je na gubitku sa ovakvom bagrom.
Ovdje uvjek hocemo to ili nedamo to.ja da pregovaram moje prvo pitanje bi bilo: haj recite sta vam smeta pa ce mo vidjeti.necemo NATO al hajmo u EU.Nemojte ponizavati BiH mi necemo vrijedjati RS.Mi cemo skinuti 1 Mart sa tunela a vi skinite 9 mart sa autoputa.
pije li se vama toceno pivo ?