Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad smo mi Bosnjaci rahat prosirili tehritoriju i na Hrvatcku. Do sada je bila fasisticka, cionisticka, islamofobska, krizarska, a sada je vrijeme da je mi malo popravimo.. Gradimo Islamske centre u Hrvatskoj, sada je vakat.
cuj uzurpirali bosnjacko ime, pa sto ste ga ste vi odrekli, cak je i austrija prije 150 godina to zeljela, sad ste hrvati i poklopite se, mi smo bosnjaci muslimanske vjere i to je jasno a da vam nije bilo alije i muslimana koji su krvarili 5 godina i indirektno cuvali ledja hrvatskoj, ta zemlja vjeruj mi nikad ne bi bila cijela, a o hrvatima iz bosne i hercegovine da ne govorim, vjerovatno ne bi ni postojali, zamisli samo pet sekundi da je alija prihvatio neku okrnjenu jugoslaviju u kojoj bi mi bosnjaci bili robovi i sluge, a gdje bi tek bili vi hrvati? zato malo respekta prema velikom pragmatiku i vodji ove zemlje aliji izetbegovicu
rezultatin izbora u susjednoj hrvatskoj su negativni samo za SKUTORISTAN i njihov glavni grad grude
Niti sam nacionalist,niti volim portal poskok niti vrijedjam nikoga a jos manje muslimane i njihovu vjeru. Moja kritika je upucena na svjetonazor i politicki projekt islama kod BH muslimana. Eto i vi ste primjer neki komentatori za to sto govorim. Tako dusno branite Tursku i Islam a kao Bosnjaci i kao eto vi ste neki kamen temeljac BiH. Ako itko zna da jedan narod porobljen, opljackan, domovina mu unistena da obozava tog svog porobitelja i dize ga u nebesa i navija za njega kada tj isti igra protiv susjeda i bratskih naroda neka mi javi, ja znam jedino za BH muslimane tj. bosanski islamski ummet...upisite turska-hrvatska euro 2008 sarajevo slavlje u youtube i sve ce vam biti jasno. Mi BH katolici ne mozemo danas biti Bosnjaci jer su Alija i ekipa to ime ukaljali islamistickom politikom i nekom idejom muslimanske nacije i naravno uzurpirali to ime. Kada me demantirate cinjenicama i argumentima onda cemo raspravljati, nemojte me trpati u stada kojima ne pripadam!
turska ti je agresor jer je donijela islam ali ti rimsko carstvo nije agresor jer je donijelo katolicanstvo?
H3bala te Turska i ti nju... papak, pun si predrasuda. Procitaj kakvu historijsku knjigu i okani se interneta i internet portala poput poskoka.
isto sto si ti napisao za tursku, ja tebi kazem za tebe i tvoju hrvatsku. i hocu li biti u krivu? isto sto si napisao za tursku kao agresora, ja ti kazem da su i srbija i hrvatska agresori. ali ti se ne slazes sa tim, jeli tako?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=Q_cN_ez2a_w Pogledajte :) i bice vam jasno da ce muslimani uskoro biti najjaci na planeti :)
Proglasite se Bosnjacima pa nas naucite kako se voli Bosna (i Hercegovina). Rjesenje je tako jednostavno i sto je jos bitnije, u vasim je rukama. ;)
Jer kako se neko moze nazivati Bosnjakom i obozavati svoje okupatore Tursku i navijati za Tursku tako dicno kada igra protiv Srbije i Hrvatske. Kako netko moze biti Bosnjak i velicati raznorazne sultane i vezire a oni ga porobili i djecu mu u janjicare slali, drzavu ekonomski unistili tako da smo do dolaska Austrje bili na razini srednjeg vijeka. Kako se vase bosnjastvo kosi sa zdravom logikom i pamecu zakljucak je da vi niste bosnjaci i da se tako niti osjecate, niti razmisljate niti to zelite biti.
JA mislim da će Xavi osvojiti Zlatnu loptu :))))
ko vam je kriv, sto niste prvi prigrabili naziv bosnjaci. nego ste poletili da se nazovete hrvatinama herceg bosne. i onda dosli muslimani i uzeli naziv bosnjak. ti bi da budes i hrvat i bosnjak. do jucer si bio i jugoslaven. odluci se vise sta si i ko si.
Ma ja bolan. Je li ti sada lakse? ;)
Vi kazete da smo mi BH katolici Bosnjaci i dijelom ste u pravu jer po nekoj logici mi bi trebali najvise se pozivati na srednjovjekovnu bosansku drzavu (franjevci, srednjovjekovna BiH je bila izrazito katolickog karaktera sa primjesama bogumilskog dualizma itd.). Ali tu se postavlja sljedece pitanje: pa ako smo mi ti Bosnjaci pa koji ste vrag onda vi BH muslimani koji se danas izjasnjavaju Bosnjacima?Odgovor na to je sljedeci:vi danasnji Bosnjaci kako se nazivate ste uzurpirali to ime BH Srbima i ponajvise Hrvatima u procesu kreiranja neke muslimanske nacije na tlu europe ponavljam \'muslimanske nacije\' jer je to i bio plan i program Alije i ekipe. Ali vi da ste Bosnjaci zaista onda bi to i zivjeli (bili europski narod, okrenuti suradnji i razvoju civilnog drustva, ne bi mrzili svoju bracu Srbe i Hrvate) ali vi to niste. Vi ste zapravo (80% vas) emocionalno i svjetonazorski wannabe Turci, a kako niste zapravo Turci ne znate sto ste a jedno ste sigurno a to je Bosanski islamski ummet!
Ovi iz HDZ BH če i dalje insistirati na sporazumu sa Dodikom, jer nemaju ništa drugo ni ponuditi BH Hrvatima.