Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saša je rat proveo kod agresora, odkud mu pravo da on u nečije ime prima bilo kojeg stradalnika odbrambenoh rata !? Groblja i mezarluci širom BiH su puni njegove generacije, dok je on "volio domovinu" iz Srbije !!
@SilenceDoogood Nikšić se ponosi što u svojim redovima ima agresorskih vojnika VRS,koji kako kaže nisu okaljali obraz iako su agresori.
@dinky00 Znam jarane... On čak borce agresorske vojske naziva svijom braćom.
Država mora pohapsit političare lopove spriječiti vašu samovolju i javašluk a poslije toga će sve da ide svojim tokom.Sve dok vi sa dvije ruke kradete i otimate za sebe a ustima zborite kojekakve ovakve i slične laži za mase svi ćemo biti ugroženi od Ajne do zadnjeg bosanca
Ajna Jusic je slucaj za zaljenje, ali njena majka je Bosnjakinja koju je srpski zlocinac silovao. Ovo je dokaz da su Srbi genocidan i koljacki narod koji je osim ubijanja i klanja, takodjer i silovao. Umjesto da je Srbin u zatvoru na dozivotnoj koji je njenu majku Bosnjakinju silovao, Srbija ga vjerovatno stiti i hrani.
Bravo Magazinoviću jedini opravdavas ono mjesto u drzavnom parlamentu.