Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da se manjine izbace iz parlamentarne vecine i da im se pokloni folklorna nosnja i po par muzickih instrumenata, kao i ostalim manjinama u svijetu.
Ja bi ovim konstitutivnim Srbima i Hrvatima zabranio dvojno drzavljanstvo,samo bi dozvolio manjinama to pravo Cesima,Jevrejima itd..
@hrisi-avgi Pa ovi tzv. "Srbi"i "Hrvati" i jesu manjine. Zasto u Bosni jedinoj u svijetu 11% ili 29% pripada vecini, a ne manjini?
SDP, kakav god da je, bolji milion puta od izdajnika. Malo digli penzije, malo autoputa izgradili, malo ukinuli naknade guzonjama i puno Covica ustopali - uglavnom puno bolje od ovih uhljupa koji su sve to resetovali u minus.
Mislim da nema mjesta takvom probnom balonu. To je moguce tek onda kada mi kao drzava sazrijemo demokratski i kada nasi politicari sazriu demokratski a do tada strane sudije su potrebne u sudstvu BiH. Sve dok pravoslavci takozvani srbi svoja porava traze u beogradu a ne u Sarajevu strane sudije ce biti prisutni u sudstvu Bosne i Hercegovine Katolici takozvani hrvati isto svoja prava trebaju traziti u Sarajevu ne u Zagrebu. Treba uvesti strane sudije i u entitet srpski prdez.
Vrijeme je da se manjine izbace iz parlamentarne vecine i da im se pokloni folklorna nosnja i po par muzickih instrumenata, kao i ostalim manjinama u svijetu.
predlažem kompromisno rješenje - ukinuti cijelu komisiju.
zalaganje protiv beskorisnih parazitskih komisija je pozitivna stvar za građane na čijim parama parazitiraju. u ovom slučaju je riječ o bih i građanima bih. što se tiče rs i bih, zalažem se za gotovo potpuno ukidanje i jednog i drugog, osim nekoliko osnovnih funkcija.
ja sam skroman momak, dovoljno mi je da se pitam samo za sebe, i da se što manje neko drugi petlja u moj život. zauzvrat, nudim isti tretman i drugima. idealna država za mene je malena, jeftina sa usko ograničenim nadležnostima dodijeljenim od pojedinca kao nosioca suvereniteta, bez prava da sama sebi dodaje nadležnosti, izmišlja poslove i samovoljno odlučuje o visini poreza i načinu njegovog trošenja, jer se na taj način država pretvara u kancer koji pojede i ubije domaćina
izaci strance, tada gospoda kriminalna nikada zatvora nece vidjeti fulj...
Nije bio oFsajd protiv Nigerije!