Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo, samo naprijed
ma sve će se vidjeti na izborima
Ovaj je u skupštinama/parlamentima itd duže od Genjca. Od kad znam za sebe ovaj ublehander se vrti u politici, i vazda naprđuje i baca šupljake iz kojekakvih posjeta delegacija.
A tvoja djela su? Onaj genocidni zakon o prebivalištu? Jah, zamalo zaboravih kad je ovaj bacao šuplju o legalizaciji trave, kako će se on izboriti.
Toooo uhljebe, udri nogom o ploču,.nek ti muda klokoću.
Hu iz ju ba?
za ovo je najzasluzniji dodick svojim odlascima u moskvu i minsk.Hvala dodo samo nastavi,a vi sto se hvalite nijene vise
Da se takmičite djelima ne bi ljudi čuli za nas
Djela koja mi vidimo su; Enormna zaduživanje kod MMFa Strahovite i nikad viđene dubioze u Elektroprivredi za jednu godinu 140 miliona.
Glup, gluplji, jugobalija/fgr propali spermatozoid.
Ne kenjaj Bgt, nazor je ovo
Posljednji Srbijanac u Federaciji BiH!
ako jos malo Rusija pritisne Ukrajinu mogli bi nas primiti po hitnoj proceduri 🤣🤣🤣
da znaju da vlasti u BiH lazu, obmanjuje i varaju narod.....pogotovo mladim ljudima obecali subvenciju od 12 000 a dali im 4.800 ne bi mi razmišljali o odobrenju!!!
Jel samo u Sarajevu subvencije,.a ostatku Federacije 2 jaja, pošto su do sada kkurac dobili pa da kompletiraju.