Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne propuštati nikome. Ovo je isto kao i '92, samo bez oružja. Jednostavno NE!
Bakir ce predati Izborni zakon katolickim Srbima. Samo se ceka pravi trenutak kako da se plasira. Kad je prezivio reviziju tuzbe, prezivice i predaju Izbornog zakona. Jer njegove glasace osim redovnih uhljebskih plata nista drugo ne interesuje.
Paracelsus Ti odgovori sa DA ovim naci politikama, ja neću.
Nitko nikoga ne gura. Kako objasniti amerima da muslimani u Sarajevu samo žele drugim narodima birati predstavnike. Cak se i lazno predstavljaju kao hrvati da zauzmu funkcije koje su određene za hrvatskog članove????
To su kamenjarski srbi
Bravo, dobro receno. Odluke i razgovore obavljati u okviru indtitucija BiH. Ne dozvoliti kidnapovanje i rastakanje BiH od strane etno-kriminogene elite koja se bori za ostanak na vlasti
Tako je Saša! Sta vi iz SDPa cekate vise?? Povedite ljude putem pravde i logike, sta ste se ushutili brate vise dok Dodik, Covic i Bakir haraju?? Narod hoce promjenu, al mora mu neko i konkretno pruzit priliku za konkretnu promjenu! Zato radite brate, dosta chekanja i nerada!
Saša Magazinović, Vojin Mijatović i Miro Lazović su tri naša bosanca koja trebamo čuvati kao suho zlato..
Ispravno, samo oštro sa izdajnicima države!
ни једна страна не треба да попусти другој или трећој...Што дуже издрже, прије ће се распасти овај протекторат
Sasa Magazinovic je prvo pokusao da napravi karijeru u Beogradu. Da je uspio, danas bi govorio sve najgore o Bosni, o islamskim Srbima, zalagao se za podjelu Bosne…….E kad nije uspio, eto ga u Sarajevo kod Bosnji na drzavne jasle sa multi kulti fazonima. Slican slucaj imate sa Vojinom Mijatovicem. Kupio diplomu na nekoj poslovnoj skoli, prodavnici, pokusao kao nacionalista, nije uspio, eto ga kao Merhametlija. Samo islamski Srbi mogu nasjesti na ovo.
Vatikan ovo loži ovde.Naebem se svetom ocu familije
Kad u USA Indijanci, Kauboji...i ostali imigranti budu konstitutivni narodi, onda se moze uvaziti predlog g Palmera....USA je grdzanski nastrojena drzava kako i sve napredne drzave svijeta a nama predlazete plemensko uredzenje...ha, ha thank you g Palmer u kojoj grupi ste vi u USA?
Who is you, jos jedan gradzanin s konstruktivnim idejama?
Čuj ovoga,stvarno su ovi muslimani smjesni,boze sačuvaj šta čovjek od njih može čuti.Kada treba razgovarati i pregovarati onda bi da se niko ne mjesa,ni Srbija ni Hrvatska,a kada ih stisneš onda pozivaju SAD i EU,daj se urazumite da je Bosna i od Srba i od Hrvata,kada to shvatite onda će ta BIH ići napred
Samo bih ispravio "Ne treba" u "Ne smije"
A dobro...vi nemojte...otpilite Bidena i Palmera.
Bravo Saša. Pored zatucane horde iz sda, nije tesko biti pametan.