Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ostro, kada dodje na red usvajanje budzeta onda vi bojkotujte pa nek im Dodik ispalati platu. Ne mozes proci ujutru preko Vraca i Vijecnice kolonama u Sarajevu zaradju hljeb.
Bas ce Bakir bojkotovati, pa ne da on na svog pajdu Milorada
ne znam, davno je jos trebalo povesti racuna o takvim uplatama, sad to vec izmice kontroli ali tako je sve
joj druze i sam sam u golim vodama jos me ovo remeti
Jel vam jasno nakaradna srpčadi ili bi vi qrčinu u guzicu da vam bude jasnije...
Ne brini ti za plate Magazinoviću, tu ćete već iznaći rješenje!!! E to i jeste najveći problem, što ćete, ako oni dođu da glasaju za budžet vi prvi dići ruku i glasati sa njima, iako znate da će samo na toj tački oni uzeti učešće. Umjesto da kažete, ako već blokirate rad, sad nema ni budžeta, nećemo mi, pa ko izdrži!!!
naci cete vi tu zajednicku jer pritisnut ce vas sve na sve tri strane pa cete se dogovoriti oko toga.
Def onaj ko nepostuje ustav himnu zastavu BiH i zakon o negiranju genocida..nema sta da radi u Drzavnim.organima..i tacka.Kome se nesvida neka da otkaz..zakon se mora postovati.Ako nepriznas Drzavu BiH a zderes njen budzet nema.sta da trazis..eno Dodika sajkaca rakija beli luk..i bujrum.
Jedino ispravno
Samo ukinut plate ko zeli da ne radi,bojkotuje protjerat otkazima zaposlit ko želi radit
Gdje u BiH ima da se primi Pfizer ? Znali neko
Ovo je jedan obican supljehan.
Tako je ko ne dolazi na posao nece dobiti platu i dobije otkaz sa posla
Jrane ja kad ne bi radio mjesec na poslu letio bi expresno sa istog. ne vidim razloge da im se isplate plate za NERAD! ma ko to bio a ne đikani