Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učimo od Gruzije. Sljedeći korak su zemlje Afrike.
Dva Komunistick Çetnika
Ovaj magazinovic jedino sto je donio su oni njegovi apartmani na Jahorini….ostalo budzetski parazit
trojkaska gamad nametnuta
Ko-Alicioni partneri , osovina Milojko-Draganće već su uputili prema Vm..itd , zakone oko kojih nema dogovora..Tako da Eu put nigdje ne ide , a kamo li tamo gdje bi trebao..! , A, vi trknite malo do Gruzije , da vam g..... vidi puta , 🥴🤨🆕🇧🇦
Hoce li i ove godine biti bugarskog voza, pitam za NIPove glasace
Vase je otkucalo
Posteni izbori, pa nametanje
Sta imate traziti postene izbore stoko nametnuta, najvisim stepenom nepotizma ste zajahali fotelje
Nerin Dizdar bi trebao biti ministar za raseljene i izbjegle. No on to uopste nije. Uopste to ne radi, sve je podredio stranackim aktivnostima a o povratnicima samo kad budu napadnuti. Jako los ministar. Realno Edin Ramic kakav god da je svake sedmice bio negdje na terenu i kazu da je bio jako dobar. Ovaj nigdje i ni s kim.
Smidta treba tuziti za Rusenje Ustava..u izbornoj noci je obespravijo citav jedan narod Bosnjacki.