Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je.iole pametan i razuman dat ce glas ovom mladom,obrazovanom covjeku koji je bez nacionalnih i nacionalistickih predrasuda a koji je u dosadasnjem pitickom angazmanu i pokazao i dokazao koliko mu je stalo do ove zemlje i njenog boljitka za sve nas
Evo kako su on i njegov vozac "fini" i "obrazovani" krkan seljacki https://www.youtube.com/watch?v=FeY9spQiOiE&lc=z23azzohxq3hitkcfacdp432ncnc4xvyv233j5ozbzlw03c010c
A ako ne prodje link s youtube samo stavi "Bahati vozac politicara prijeti - Jos jednom pridji batine ces dobiti"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesam li vam juče rekao da se ne oglašavate. Što je previse previse je 😳
Denis Becirovic zadnju sedmicu isforsirao, klix uzeo pare za reklame, mi smoreni.
znaci da rezimiramo,sdp ima podrsku naroda od 75.369 glasa i to je skroman postotak od 10% ukupnog glasackog potencijala koji izlazi na izbore.denis becirovic ce pretpostavlja se dobiti oko 107.000 maksimum maksimuma biraca,sto je sasvim nedovoljno da bude cak i treci kandidat po broju osvojenih glasova. ne znam cemu se onda nada sdp da ce imati dobar rezultat,kad svi znamo da ce samo potrositi denisa becirovica i na kraju ga tako otjerati iz stranke i sprijeciti da je u buducnisti preuzme
Denis Bećirević nije ni svjestan da će ga SDP i Nermin Nikšić iskoristiti i šutnuti iz SDP, lično mislim da Denis Bećirević nema znanje da vodi Državu i da bude na čelu Bošnjačkog naroda, kako će SDP dozvoliti Bečireviću da se sastaje sa Islamskom Zajednicom ,Bošnjaci i Islamska Zajednica su jedna te ista duša, kako će SDP dozvoliti Bečireviću da ide na Šehidska mezarja i da uči Fatihu borcima što su živote dali za Državu BiH Bošnjački narod i din
Iskreno se nadam da ce na ovim izorima pbjediti tolerancija antifazizam antinacionalizam i pamet ato vam je sve sadrzano u lijevim strankama zato glasajte za ljievu opciju pa da napravimo drustvo komotno za sve koji zive u Bosni iHercegovini i da bude pravedno i posteno za sve
Denis Becirovic ako bude imo podrsko clanova SDP-a pobjedjuje, takodje i profesor Kusljugic nije los kandidat SDP-a, sve ostalo bi bilo pogubno.
HVALA sdp-u i denisu becirovicu na kandidaturi i prihvatanju kandidature od strane becirovica,jer sada je nama sasvim jasno da ce sda kandidat denis zvizdic pobijediti i biti bosnjacki clan predsjednistva.bila je mala dilema ako sdp i df budu se dogovorili da imaju jednog kandidata za bosnjackog clana, to bi malo usloznilo situaciju i malo bi unijelo neizvjesnost u ubjedljivu pobjedu denisa zvizdica,ali ovakav razvoj situacije nam je dobro dosao i pobjeda je osigurana za zvizdica. hvala!
ako dezerter iz rikverc brigade uzme 5 posto glasova, nogom se u guzicu udarajte marvo kriminalna turkofilska.
@jaraja : denis zvizdic ce da dobije oko 280.000 glasova bosnjaka i tako ce biti izabran za bosnjackog clana predsjednistva, a ti mozes slobodno nastaviti da sanjas i mastas , niko ti ne brani. realnost je takva da ce sda i nas kandidat zvizdic pobijediti i predvoditi ovu nasu drzavu i narod, do ulaska u evropsku uniju.
SDP lopovi i prevaranti, hocete li i denisa becirovica prijaviti za izbore kao nezavisnog kandidata da pokupite malo glasova kao i onog delica iz lukavca? e crveni kmeri, crveni kmeri i komunjarijo primitivna cime se vi sluzite. sdp je propala stranka jer su, lopovi, reketasi, razbojnici, nasilnisci, prevaranti i obmanjivaci, koji ne mogu drugacije pobijediti i posteno dobiti glasove naroda. sdp je ubleha i prevara ocigledna.
NARODE, kandidaturom denisa becirovica najrealnije se jedino uplasio i zabrinuo scepo radojica izdajnik i neprijatelj nase drzave i naseg naroda.u heravom tornju se vec od jutros smisljaju i spremaju podvale,lazi i montaze prema becirovicu i svi kvazi novinari su vec jutros na kolegijumu,dobili precizne instrukcije od adisa arapovica da satanizuju i lazima sataru denisa becirovica. scepo se boji da ce veci broj njegovih potencijalnih glasaca sada glasati za becirovica i tako ga poraziti.
DA li je Becirevic kandidat za bosnjackog ili katolickog clana
pozdrav od željko komšić
Dabogda nam Sebija predsjednica bila!!!! Kakvi smo,nismo bolje ni zaslužili.
moj Denise smuntali su te da se kandidujes jer ako izgubis to ce da ti bude šup karta jer si veci kapacitet od njih i oni to znaju, a ako kojim slucajem pobjedis onda ce da kazu kako nisu sebicni ipak su ti ustupili mjesto prije nego sebi i sl.
Prije 3 izbora SDA osvojila preko 400 000 Prije 2 izbora SDA osvojila preko 300 000 Prošle izbore SDA osvojila jedva 230 000 Ako nastavi tu tradiciju obe izbore ako predju 180 000 sa kradjom ,Bogarskim vozovima,ucjenama,kupovinom ... nek budu prezadovoljni...
@nenoniho Pa i inače vi kad prodate glasove morate slikati da bi dobili cenera... paša ti si glasao i glasati ćeš za SDA jer si pripadnik te sekte, sektaši svake vrste su zlo pa i vi. A SBB su vaši guzni haveri svakako isti ste u dlaku.
SDP lopovi i prevaranti, hocete li i denisa becirovica prijaviti za izbore kao nezavisnog kandidata da pokupite malo glasova kao i onog delica iz lukavca? e crveni kmeri, crveni kmeri i komunjarijo primitivna cime se vi sluzite. sdp je propala stranka jer su, lopovi, reketasi, razbojnici, nasilnisci, prevaranti i obmanjivaci, koji ne mogu drugacije pobijediti i posteno dobiti glasove naroda. sdp je ubleha i prevara ocigledna.
@Automatic300 Haj ba lijeci se
@MCCCLXXVII : budalo, bjezi mi sa komentara, usmrdi mi komentar okotu smrdljivi. okupaj se da ne smrdis mamlaze zaistali.
Šansa za SDP da se malo vrate u normalu
Za dvadesetak godina, Bosna ce imati mladje populacije taman za tri velika kruzera. Zato predlazem da se tada dogovorite, rasprodate svu imovinu strancima, bilo drzavnu ili privatnu i kupite ta tri kruzera. Nazovete ih kako hocete i tako postanete prve putujuce drzave. Plovite, ribarite a bilo bi i turista.