Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo od ovog referenduma najvise koristi imaju bakir i dodik jer ce ponovo da pobijede na izborima! A kao drugo,mislim da je raspakivanje deytona dobro za BiH! VRIJEME JE DA SE OSLOBODI OKUPIRANI DIO BIH,A MI BOSNJACI NIKAD NISTA NEBISMO PRVI PODUZELI!
Bez Srba nika se ne bi Muslimani oslobodili ustaša.
@drugovi.carice najbolje ustase u nasim redovima.ebiga zbog njih smo i pavili crnu legiju i opet ce bit...kao i hos
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pocetak kraja Rep.srpske i duduka....nema Kosova,sao krajine i red je i Rep.srpsku ukinut...
smiješno je da je Dodara, ruku na srce, uspješni privrednik, ispušio od tatinog nesposobnog sina .. nema to veze sa Srbima, on je zaglabo tatinom bali, opasno i bez oporavka .. ne bi me čudilo da slučajno "umre" i da to bude najveća sahrana koju je RS vidio u "poslednjih četvrt veka"
djeco, subota je .. hajte malo napolje, na svjež zrak, koji ćete q__rac na kompjuteru .. sikter
@Referendum2018 .. eto vidiš da te dijelom boli q__rac za sve bosansko indijanske priče .. natakni nešto i provedi se kvalitetno ;)
UZIMANJEM OVAKVIH SRBA,IZGUBICETE BILO KAKAV KREDIBILITET.
Najbolje od svega u ovoj prici jeste da se sa ovim era Milorada Dodika zavrsava, bilo da se referendum odrzi ili ne. Sam je trazio. Opozicija ga je "hajcala", jer su znali da od toga nece biti nista, te ako Dodik odustane, oni imaju velike sanse jer ce izgubiti autoritet i povjerenje srba, a ako i krene, onda ce ga MZ skrsiti. Dakle, Milorade Dodice, tvoja era je zavrsila sa ovim (ne)referendumom. Tko se maca hvata od maca i gine. Ja mislim da je i on sam skontao da se nasao u neobranom grozdju. Samo ga se sada treba paziti, jer on bi i sukob nakon ovog izazvao, jer zna da mu gubitkom moci, autoriteta i povjerenja ne gine prdekana. 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
tacno ce bosanski srbi da ga ispuse kvalitetno. dodik je zagutio sa svima. eu,ambasadori svih zemalja ,ohr ,visoki predstavnik itd ili je glup ili namjerno hoce da sjebe bosanske srbe pa jadnici ne mozete protiv svih.ne mozete dalje .zar nije jasno da je gotovo
SASA MAGAZINOVIC, PROPALI POLITICAR, NIJEDNA BOSNJACKA STRANKA GA NIJE HTJELA. NIJE MOGAO DA POPUNI KVOTU ZA SRBE NIGDJE OSIM KOD RASPALOG SDP. COJVEK NIJE SPOSOBAN NI DA BUDE PORTIR.
Ja mislim da se kituje s onim Senadom Sepicem
@Vanzemooljac SRAMOTA JE KAKVE SRBE BOSNJACI UZIMAJU. PEDJA KOJOVIC,SASA MAGAZINOVIC... U SARAJEVU IMA NEKOLIKO HILJADA SRBA. SVAKI OD NJIH BI BIO BOLJI I NORMALNIJI OD OVE DVOJICE. OVAKO VRIJEDJATE INTELIGENCIJU LJUDIMA I SRBIMA I BOSNJACIMA,POSTAVLJAJUCI OVAKVE DILETANTE.
Saša ko Miro Lazović kada je bio mlad !
neka neka neka samo dere ja ga iskreno podrzavam u ovom ludilu
dobro mu prezime hahahah