Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic i glavonja imaju stekove da bi se i escobar sjebo kad bi vidio
Čovića i Dodika spaja zajednički cilj a to je raspad BIH, ali to su samo njihovi pusti snovi. Nije nepoznato da domaći izdajnici, za koje svi znamo ko su pokušavaju uništiti Bosnu kroz čitavu njenu historiju. Bošnjaci su Bosnu čuvali i sačuvali stotinama godina prije ove dvojice a i nakon njih BiH će opstati.
Djaba dalje vladaju tako zadnjih 30 godina??!!Sistem loš ali glupi narod??!!To je istina ja u milionima klepam a ti preživi sa sto keka mjesečno??!!Rat je najgora opcija ko nije bio u njemu nezna kakvo je to stradanje??!!Šta me limbo racku ko si šta si imamo li zajednički jezik biznis tebi dobro meni dobro??!!Novac nije Bog Allah ali je svemogućniji??!!
SDP treba ljevicom da štocira balavce koji nam prodaju nacionalizme. Ljubi Čovjeka, u ovoj državi treba SVAKOM čovjeku dati priliku da ima ravnopravnog političkog predstavnika!
Nadam se da je ovo jedan od posljednjih trzaja Covica i Dodika, dva rusitelja drzave BiH, dva uzroka stagnacije BiH...idemo ove godine rusiti politicare koji su uzrok ovakvog stanja u drzavi, idemo traziti prosperitet!
Neka rucaju... Od silnih ruckova ce ''explodirati''! Jedini laf sa sportskoma gradjom je Bosnjacki clan!
tragikomično što rade s komentara.....bit će zanimljivo danas čuti strategiju iz EU i usporediti s ovim postupcima :)
@dubrava1929 garant su po dejtonu. garant su temeljem vlastitih vitalnih interesa. upleteni su u BiH samim time sto su im narodi tu drzavotvorni i koji bi 98% stali u ratu uz njih a ne uz BiH.....a i vidi povijest. shvati, ako ti nesto ne odgovara to ne znaci da samo zbog tebe nije realnost. nazalost neki shvate realnost tek kad zapuca. da, da....srbija i hrvatska su garant....dok BiH sluzbeno nema nikakvo obiljezje osim drzavotvorna zajednica....citaj ustav.
Kako ce ovaj pola cetnik-pola ustasa se prikljuciti snsdu samo da ga zovnu
Kako je mahalo po Briselu poglavnik konc. logora i UZP-ovac Covic da Bakir pravi "kalifat u BiH" ...svojom politikom ova dva kenjca to upravo rade pokusavajuci napraviti TOROVE...svjesno ili nesvjesno
Eto nek nisi ti u corsokako ako imas imalo mozga cijela BiH je corsokaku i ovaj jadni narod..
Upravo tako!
Sve ovo Bakir zakuhava preko Komšića ...!!! Realno, ovakva situacija njemu najviše odgovara.... Jer kako bi se inače on predstavio kao SPASILAC nacije ... Ova dva bekana nasjela k'o medvjed na 🍯 🍯 🍯 med.... Kako samo oni međusobno to sve fino urede a ovčice popuše priču ...???
kako se covic ponasa ni naj veca fukara nema tako ponasanje. Dupolizac pizda hijena licemjer protuva i otpad od covjeka.
@savoS. Al je zato ustasa i vlah. potomak karpatlija, to se da primjetiti.
Stavio bih i naseg El Baketa u kos sa njima !
Dva jarana ćuza budućnost
SLOBODA NARODU