Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali pazi, na rijeci Uni, koja je možda jedna od najčišćih u Evropi. Pored toliko pustih, nenaseljenih polja i livada u HR gdje u krugu 100 km ne živi niko. Pa to je samo takav materijal za teoriju zavjere.
Pjeva kurcu ona
Konačno! Bravo! ...uuups...oprostite, pomislio sam da nakon desetljeća dubokog razmišljanja napokon protestirate protiv zagađivanja Slavonskog Broda iz obližnje rafinerije. Ne još? Dobro, strpljen-spašen...
Bune se zbog radio otpada kao zagadice Unu a ne bune se zbog depo nije smeca koja se nalazi sto metara od Sane
Pjeva kolinda a mi plesemo
Valjda znate nazive gradova u BiH...
Ja ne znam sto su nasi digli ovoliku paniku, fino oni naprave odlagaliste, Mi dodjemo i iznad Dubrovnika dzabe dajemo da odlazu nuklearni otpad. Jednostavno ne bi vise nikad ni pomislili da odlazu otpad ili bilo sta blizu granice Bosne i Hercegovine.