Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nabijem i vas u klixu na kur*c... samo potpaljujete... mater vam....
600 lajkova na komentar pic.ke jedne svi ste skoro istomislhenici pa hajde ustanite iza tastature i jwbite majku tom dodiku i covicu pick.e picka.ste
Ma Ado12345, .Ovi ti stranci i nekakva intelektualna i marke od analiticara i politicara sa zapada veze nemaju ni o Balkanu ni o Bosni. Tupo je to ko da izvines..... Kod nas bi od svakog ucitelja bili upuceni u specijalno odjeljenje u kome nastavu vode samo defektolozi.. Neka procitaju "NACERTANIJE" još iz 1844.godine od ILIJE GARASANINA i onog Ceha ZAH FRANTIŠEK pa neka procitaju SANU "Memorandume" I i II i ovaj 3-eči iz 2012g. i sve će im na bar na Balkanu bitu jasno za nekoliko sati koliko treba da se 3x procita i napišu pribiljeske-đonovi za ispit iz psihološke balkan forenžike i profajliranja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KO MENE SADA NA NATJERA DA JA RATUJEM ZA BAKIROVU GUZICU! MA NEMA TEORIJE. BOLJE GROB NEGO ROB!!!
Bit ce onako kako Zapad kaze a BiH bi mogla bit mjesto gdje ce Rusi (I njihovi saveznici) dobiti samar za Ukrajinu. Kako god bude Zapad planira granice NATO-a istocno od rijeke Drine a do Srbije je hoce li ta granica bit na njenoj istocnoj ili zapadnoj granici... Sto se tice onoga "ja pobjeze, ja necu i slicno" - hoces li moci ako nedaj boze dodze do cega? Znamo da Bake i Mile mogu ali obicni smrtnici nebi mogli. Mada iskreno smatram da nece doci do toga, rijesit ce to zapad a male grupice sa usijanim glavicama ce bit neutrazlizovane (ako ih bude)
Ako Srbija I Hrvatska mogu biti ono sto jesu, ne vidim zasto Bosna i Hercegovina nebi mogla. U stvari, malo dobre volje, osjecaja za realnost i vise pameti, odvesce BiH ispred svih drzava bivse SFRJ. A tri nacionalna bica umjesto guranja zemlje u sukobe mogla bi i trebala biti odlucujuca prevaga razvoja i prosperiteta. Gdje bi bio kraj drzavi BiH kad bi svi ( Hrvati, Muslimani, Srbi) radili na jacanju i za dobrobit drzave BiH? Pojednostavljeno - npr. na diplomatskom nivou, internacionalno: Muslimani BiH sklapali ugovore, pravili poslove, itd. sa islamskim svijetom, Hrvati BiH to isto cinili na drugoj strani - sa razvijenim katolickim Zapadom, a Srbi BiH sa ortodoksnim dijelom, Rusijom prije svega, mozda Kinom itd. I kanalisali svoje interese samostalno ( BiH diplomatijom), ili preko Srbije, odnisno Hrvatske, ali iskljucivo u korist drzave BiH, odnisno konkretno tih nacionalnoj entiteta u BiH!?! Umjesto sto toj istoj BiH, jedinoj i vjekovnoj otadzbini, neumirno rade o glavi!? Drzava BiH je bila - i bice!! A ako je nekome mozak u Beogradu, odnosno Zagrebu...jos jednom podsjecanje da je vas supak ovdje - u Bosni i Hercegovini!
Meni se čini da na svaki pomen raspada BiH na ovom portalu 3000 komentara....
Pa logicno...Krv od zlodjela proslog rata jos se nije ni osusila.
OK, vidim razne komentare i većinom su kao: "slijedi finale, radikalizam, zapad, četnici, ustaše, balije itd. Pa se onda zapitam da li smo mi koji posjećujemo razne info portale i komentarišemo raznim gadostima i čini mi se da se nadmećemo tko će bolju, hajde da kažem, psovku na ime drugog narada, iole normalni. Pa da li znate šta rat uopšte znači? Da li vi znate, da u tom stanju nema: "struje, nema hrane, nema goriva, nema novca, nema facebooka ili klixa kada nema struje, nema ništa što nismo ni svjesni koliko imamo u miru?!!!!!! E sada meni nije jasno što osim mlade generacije, koja to nije osjetila i vidjela, ovdje neki za koje mogu predpostaviti da su bili u ratu, bez obzira na nacionalnost, prosto urlaju na pozive za rat. Da li je doista moguće to? Meni lično takvo ponašanje izgleda nenormalno i nesuvislo i krajnje je vrijeme da možda preispitate ovakve svoje komentare i možda zatražite profesionalnu pomoć, jer kažu neki, nikad nije kasno, pa se možda i nađe kakav dobar lijek!!!!
Ma nema, kako Pedi Esdaun ode sve ode u sunovrat.
Bosanska svakodnevnica!
Samo ludaci ce ratovati i ginuti za tudje ideale. Prvi metak kad pukne fatam se noge, nek gine ko hoce za bagru!!
Ja sam dijete srece, mene metak nece!?? Ti si sigurno veliki ratnik negdje iz dijaspore..
Ovo je signal da se opet pok*ljmo pa ko pobjedi, Sudeci prema komentatorima druga runda nam negine. Vidjecemo dal ce te se veseliti i dal ce vam pasti napamet teritorija koju ce te ponovo krvi natopiti. Iako vecina teritorija ne naseljene opet malo,Proklet smo mi narod i bolje i ne zasluzujemo.
kraftwerk- Slazem se. Duboko smo zagazili globalno gledajuci.Nek nam bog podari pameti.
Mirno spavajte, rata nece biti i kad bude jedan narod, jedne vjere u jednoj zemlji Bosnjaci ce jesti zlatnim kasikama. Nego nista se ne brinite i samo nastavite da radite sto vam Slovenci kazu. Bolesnici.
Vrlo je teško reći je li to bila greška. Ja pozdravljam Dayton, jer je zaustavio rat, ali za mene je veliko pitanje je li bilo pametno okončati rat spašavajući Republiku Srpsku. Mi u State Departmentu smo znali što će se kasnije dogoditi. Znali smo da će povratak izbjeglica u Republiku Srpsku biti ograničen. Znali smo da će se kroz budući mirovni sporazum teško implementirati mir. Smatrali da je Bosna kuća od karata koja ionako neće opstati. Nismo bili u pravu.
https://youtu.be/1UYzG7SP0Ys
Upravu su za popise . Hrvata bi bilo ispod 10 % a nas preko 50% i onda bi se ustav mjenjao .
Pa budalo jedna skloni ogledalo ispred sebe .
Ej, al' ćeš bato, preplivati Drinu.
Ne. Servi iz (i)stočnog.
Kalinovik, Nevesinje, Gacko, Berkovići, Ljubinje i Bileća. Ke ke ke ke!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Narod je glup ko k.... , dovoljno je da tamo neko kaze sta treba da bude i odma svi skacu na noge........zasto je bio jedan rat........zasto ce bit drugi rat........u svakom politicarima bude dobro.........a narod je ratovao,uzgubio brata oca sina.........i opet ce ratovat narod i opet izgubit nesto.........a politicarima koji se igraju sa narodom ce opet bit dobro
Gdje su to zapadne sile donijle blagostanje,nigdje i nikad,o Amerima ne treba n i pricat;to je parazitna nacija
Vracas se daleko unazad,a zasto ih je podigla,pa zato da im sluze kao paravan odnosno da umjesto njih odradjuju prljave poslove,pa ti sad malo; prelistaj istoriju od 1950 pa na vamo,pa ce ti bit sve jasno,i dalje kazem,ili ti citiram njihove istoricare neke koji su rekli,Americka nacija je parazitna nacija
Americka sranja i dizanje tenzija,pa oni to rade svaki dan svojima;drze ih u strahu od navodnih teroristickih napada,to i jeste cilj,rasturaju nas do kraja,jer zapadu ne odgovara mir na Balkanu,e sad dal ima budala da na to opet nasjednu to je druga prica,mislim da nema,to je propaganda Americka,to je najvece zlo poslije Hitlera